Zoals menig een het al weet, BCO is een pilot gestart om de kantine in eigen beheer te exploiteren. Dit is besloten op de ingelaste ALV van 17 november 2016. Met het behoud van de kantine kunnen we onze gastvrijheid tonen aan leden, ouders en tegenspelers. Met als bijkomstigheid extra fondsen die in de clubkas komen.

 

Het Huis van BCO

leden.bcoosterhout.nl

 

Hieronder staat allerlei informatie, en dat is nog niet alles. Wel kun jezelf wel regels of kleinere zaken bedenken als je jezelf verplaatst in de geest van wat hier beschreven staat. Wil je de juiste papieren, reglement. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

Beleid Kantine

 

Het doel van de kantine is een Huis bieden aan al onze leden. De financiƫle kant is een mooie en gunstige bijkomstigheid.

  • elke gast een warm welkom bieden
  • het Huis van BCO moet een echt thuis worden. Dat naast kantine functie ook activiteiten voor BCO leden ontplooit kunnen worden
  • het Huis van BCO wordt gerund door en voor de leden, de kantinecommissie heeft hierin een faciliterende rol
  • de bezetting moet een organisch geheel worden. Het doel is dat de leden zelf de diensten regelen en vullen met zo min mogelijk bemoeienis van de kantinecommissie
  • een systeem ontwikkelen dat de vrijwilliger volledig ondersteunt in het doen van zijn of haar taken