vcp-annemieWEBVertrouwenscontactpersoon

Annemie Bogmans

tel: 06 3313 4764

email: annemie.bogmans@kpnmail.nl

vcp-bartjanWEBVertrouwenscontactpersoon

Bart Jan Botterman 

tel: 06 2951 3339

email: bartjan@bartencor.nl

Lid worden?

Als je lid worden kun je die informatie hier vinden.

Mooi je bent lid geworden en op zoek naar meer info. Dit is de startplaats om je eerste info te  scoren. De eerste info die je op weg helpen binnen BCO. 

 

Als eerste

  1. schrijf je in op de nieuwsbrief 
  2. lees het gedeelte in "BCO info" en "Must to Know"
  3. meld je aan op de Facebook pagina, vergeet niet te "liken"
  4. registreer je op deze website, sommige info is alleen voor leden beschikbaar
  5. clubkleding staat ook onder "BCO info"

Het inschrijven op de nieuwsbrief is belangrijk omdat hier veel info wordt verstrekt. Ook het regelmatig matig bekijken van de website voorkomt dat je een keer voor een dichte deur komt te staan. Zeker met slecht weer.

Wij verwachten van onze leden dat ze zelf de informatie halen. Wij proberen de info zo goed mogelijk te geven en op een zo eenvoudig mogelijke manier.

 

info Communicatie

 

Communicatie

Binnen BCO proberen we zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Bij de jeugd maken we hier een uitzondering. Als er  toestemming nodig is of inschrijvingen gaat dit meestal met papieren formulieren. 

 

info Clubkleding

 

Clubkleding

Binnen BCO hebben we clubkleding. Kwaliteitskleding die tegen een mooie prijs wordt geleverd. Het dragen van de clubkleding is alleen verplicht tijdens competitiewedstrijden. Voor jeugd, recreatie en competitie geldt dit.

Alles over de clubkleding bij "BCO info"

 

info Contributie

 

Contributie

Alles over de contributie is ook te vinden bij "BCO info"

 

info Registreren

Registreren

Het registreren is belangrijk, juist registreren ook. Vul hierbij een email-adres in dat je ook leest. Je kan hier namelijk sporadische email ontvangen die voor jou van belang is. Het belang om de informatie op de site goed te lezen.

 

Bij de registratie worden ook bepaalde gegevens gevraagd. Ook die zijn van belang. Vul je deze niet goed in kan het zijn dat jij informatie mist, dat wil je niet en wij ook niet.

 

info Kalender

Kalender

De kalender heeft een tweetal delen:

  • één overzicht van de belangrijke data (evenemten en ALV)
  • een gMail kalender met alle speelavonden
    check altijd de kalender of de hal open is,  zeker rond feest- en vakantiedagen of slechte weer omstandigheden. Dit voorkomt dat je voor een dichte deur staat :-)

Baan beleid

Baanbeleid

Bestuursbeleid met betrekking tot gebruik van banen:  Januari 2015

 

Nylonshuttles

Voor de nylon shuttle spelers zijn tien banen beschikbaar, waarvan de banen 6, 7, 13 en 14 worden gereserveerd voor training en het spelen van thuiswedstrijden in de midweek competitie (recreanten).

 

Verenshuttles

Voor de veren shuttle spelers zijn de banen 1,2, 8 en 9 gereserveerd. Bij een totaal aantal spelers van ongeveer 30, betekent dit dat onderling gerouleerd moet worden.

Op woensdagavond zijn deze vier banen gereserveerd voor training (de rest van de spelers hangt af). Op vrijdagavond traint een gedeelte van de veren shuttle spelers vanaf 20.00 uur. Vanaf 21.00 uur worden twee van de vier banen gereserveerd voor het vervolg van die training.

 

 

overgenomen uit BCO info