• De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

woensdag, 31 augustus 2016 09:13

laatste belangrijkste info trainingsweekend

Geschreven door 

Alle belangrijkste info op een rijtje

 http://eepurl.com/cdw1Un

 

Infobrief Deelnemers Trainingsweekend  3 & 4 september a.s.

Met deze info brief willen wij je op de hoogte brengen van het programma, op hoofdlijnen, van dit weekend, waarmee het nieuwe speelseizoen van BC Oosterhout wordt geopend.

Allereerst zien wij TC en coach(es) er naar uit jullie weer te zien, fris, bruin getint, uitgerust en vooral topfit(?)!

Het weekend wordt een test waar je staat, qua fitheid maar vooral qua motivatie en drive om jezelf beter te maken, daarvoor is  het onderstaande programma gemaakt.

We wensen jullie veel “Fit, Fast & Fun”!

 

Namens het Voorbereidingsteam,

TC, Kees & Clemens

 

checklist
WAT MOET JE ZEKER MEENEMEN!

+ Extra kleding, paar extra sokken, droge shirtjes e.d.;
+ Sportdrankjes, bananen/vruchtenkoekjes/druivensuiker of andere 'energieleveranciers'
+ Een klapstoeltje om even lekker te zitten in de pauzes;
+ Een schaartje (!) ;
+ De bijdrage (voor de senioren voor dit weekend van €12,50 en voor de jeugd €6,50) Bij binnenkomst af te rekenen bij Kees, onze penningmeester van het weekend;

+ En wat je zeker moet meenemen is vooral een goed humeur!

 

ZATERDAG 3 september

Deze dag staat vooral in het teken van 'single training'. Wij ontvangen jullie graag tussen 11.30-12 uur in de kantine van Arkendonk.

We beginnen stipt om 12 uur met een welkomst woord van Marc als voorzitter van de TC, met wellicht ook info over de toekomst van de kantine, 
Gevolgd door een uitleg van het programma van de zaterdag door Clemens en Kees, met  info over de groepsindeling. Daarna gaan we de hal in voor de traditionele groepsfoto; iedere deelnemer krijgt daar t.z.t. een exemplaar van als herinnering.

- We beginnen met een stevige warming-up onder leiding van Fred.

- Daarna een ludieke, maar serieuze warming-up in wedstrijdvorm (!). Uiteraard is daar een prijs aan verbonden, passend bij dit energievragend weekend.

- BLOK 1 (Groep Clemens) Single-training "DUUR"
- Korte pauze
- BLOK 2 single training “KRACHT EN SNELHEID”
- Korte Pauze en als er tijd is single partijen

- Om 16.45 uur, cooling down (belangrijk!), douchen en om 17 uur verwachten wij jullie in de kantine voor èèn (gratis) drankje (alle  drankjes daarna voor eigen rekening, òf via de “BCO bar” ad € 1,- ( ter mede financiering van dit weekend) , òf via Erica ( “Vermeulen prijs”)
Daarover volgt op zaterdag nog zo nodig een aparte uitleg.

- Tegen 17.30 uur volgt een pasta buffet en daarna neemt Joyce van Santen, oud hockey international,  jullie mee in haar topsport carrière en alles wat je daar in mee kunt maken.


We sluiten deze dag af om uiterlijk 19 uur.
 

ZONDAG 4 september

 

Deze dag staat vooral in het teken van dubbel training, het kan zijn dat er nog aparte single training komt voor degenen die zaterdag niet konden.

- Ontvangst weer, nu ook met de jeugd die heeft ingeschreven tussen 08.30 – 09 uur, met een ontbijtbuffet, met koffie & thee, verzorgd door Nel en Kees
- De jeugd gaat € 6,50 afrekenen bij Kees,
- Om stipt 9.00 uur gaat Marc als voorzitter TC  ook weer een kort welkomstwoordje houden. Wij zijn immers weer met een totaal andere groep, gevolgd door info door Clemens en Kees over de groepsindeling en trainingsprogramma.

- De groepsfoto, in nieuwe samenstelling,
- Vervolgens een gezamenlijke 'warming-up à la Fred'.
- Een ludieke, maar serieuze warming-up in wedstrijdvorm om een prijs te winnen( !)
- Blok I ( groep Clemens) 'DUBBELTRAININGEN HD & DD''
- Korte pauze,
- Blok II 'DUBBELTRAINING GD'
- Korte pauze

- Dubbelpartijen spelen, met video opname en coaching.
- Omstreeks 12.45 de cooling down, douchen en één (gratis) drankje in de kantine, met een prijsuitreiking door een Vakjury, bestaande uit Frank, Nel en Kees, met diverse “Awards”,
- Nazit en uiterlijk om 14 uur naar huis.

BELANGRIJK !! De trainingsblokken  duren plm. 45 minuten, maar kunnen worden aangepast als daartoe, door observatie, aanleiding is.

De bedoeling is uiteraard om je blessure vrij het seizoen in te laten gaan, maar wel met “bagage ”wat je (nog) moet gaan doen om van het komend seizoen een succes te maken.
 
Lees 1621 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.