• De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

woensdag, 31 augustus 2016 11:01

Nieuws van de administratie

Geschreven door 

Enkele belangrijke mededelingen van de administratie van BCO!


Facturen via de e-mail

Beste BCO-leden. Het nieuwe seizoen is officieel begonnen op 1 augustus, de eerste contributie voor de maandelijkse betalers staat in de planning. De contributie van iedere maand wordt rond de 25e van die maand geïncasseerd. Vanaf volgende maand zal er sprake zijn van een kleine wijziging.

Tot nu toe werd alleen de contributie afgeschreven, een factuur werd nooit verstuurd. Omdat dit af en toe tot onduidelijkheden heeft geleid, bijvoorbeeld bij de incassering van de extra bijdragen voor training, competitie en het gebruik van veren shuttles, zal er vanaf nu altijd een factuur gestuurd worden via de e-mail. Bovendien is het gewoon netjes om een factuur te ontvangen voor betalingen die je verricht.

Als u de factuur in de mail gevonden heeft, mag u met die factuur doen wat u wilt. Is er iets onduidelijk, raak niet in paniek, maar neem via de mail contact op met de administratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ontvangt u in september geen factuur, dan zou het best eens kunnen dat ik niet over het juiste e-mailadres beschik. Neem ook in dat geval contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wellicht is dit ook een goed moment om eens te bedenken of uw andere gegevens, zoals uw adres nog wel zouden kunnen kloppen. Bent u (onlangs) verhuisd? Heeft u uw nieuwe gegevens dan ook doorgegeven aan BCO?

Interne wachtlijst

Bij dezen breng ik het bestaan van de Interne Wachtlijst (IW) onder jullie aandacht. Als je voor langere tijd (minimaal 3 maanden) niet kunt komen spelen (ernstige blessure, ziekte, zwangerschap etc.) dan bestaat de mogelijkheid op de IW gezet te worden.

Je stuurt hiertoe een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In dit verzoek vermeld je de reden van je tijdelijke afwezigheid en vermeld je een verwachte rentreedatum (altijd de 1e van een maand). Vanaf de 1e van de volgende maand nadat je verzoek is binnengekomen en is geaccepteerd, stop ik de maandelijkse incassering en wordt eenmalig het IW-tarief geïncasseerd. Op dit moment is dat €30. Vanaf je ingediende rentreedatum gaat de contributie dan weer lopen en sta je niet langer op de IW. Het mag duidelijk zijn dat je in de periode dat je op de IW staat niet komt spelen.

Mocht tijdens je plaatsing op de IW blijken dat de rentreedatum bijgesteld moet worden, naar voor of naar achter, dan is dat geen probleem en zijn daar geen extra kosten aan verbonden, zolang je maar steeds tijdig (voor de 1e van de betreffende maand) aangeeft dat je de rentreedatum wilt verschuiven.

Als de plaatsing op de IW langer aanhoudt dan een jaar, zal er steeds per jaar éénmaal het IW-tarief worden geïncasseerd.

Vanaf het begin van dit seizoen is het niet meer mogelijk om met terugwerkende kracht op de IW geplaatst te worden. De verantwoordelijkheid voor de communicatie ligt bij jezelf.

Minder uitgebreid is het bestaan van de IW ook te vinden in het Huishoudelijk Reglement (via de website bcoosterhout.nl → Belangrijke informatie → Statuten en huisregels. Lees dit document eens door.

Lees 1707 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.