• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

woensdag, 05 oktober 2016 11:19

BCO scoort goed in derde speelronde

Geschreven door 

De tribunes in Sporthal Arkendonk zaten goed vol op zaterdag 1 oktober voor de derde speelronde in de badmintoncompetitie. Met 14 thuisspelende teams was het dan ook in de zaal een sportieve drukte.

Bij de jeugd zorgden vooral team U19, U17-4 en U15-1 voor spektakel. Alle drie de teams hadden een taaie tegenstander. Ze moesten uiteindelijk alle drie de punten gelijk verdelen. Maar ook de overige jeugdteams leverden een hevige strijd. Helaas moesten zij zich gewonnen geven.

In de seniorencompetitie werd er vooral door de gemengde teams goed gescoord. BCO 4, spelend in de tweede klasse na de promotie van vorig jaar, won hun wedstrijd tegen Geldrop 8 met 5-3 en pakt de tweede plaats in de competitie. In de eerste klasse speelden BCO 3 tegen ‘t Veertje uit Boekel, en speelde BCO2 tegen Geldrop 6. Beide BCO teams wonnen met 6-2.

In de landelijke competitie werd de streekderby BCO - Shot 3 uit Dongen gespeeld. BCO ging sterk van start in de dubbelspelen. Marc Verheijden en Christ Daamen wonnen met ruime cijfers van Gerard Teuling en Frank Verschuren (21-13 21-7). De BCO-dames Myrna en Eefje wisten hun partij ook eenvoudig te winnen. (21-9 21-16) In de enkelspelen kwam BCO eigenlijk geen enkel moment onder druk te staan. Alleen het tweede dames enkelspel was een zwaar bevochten punt. Eefje van Eijck moest diep gaan om de overwinning in Oosterhouts voordeel te beslechten. (18-21 21-18 21-17) Ook in de gemengde dubbelspelen bleef het team van BCO overeind. Ze sloegen zich in twee keer twee sets winst naar de 8-0 overwinning op Shot.

Lees 1786 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.