• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

dinsdag, 11 oktober 2016 14:41

BCO pakt ruime overwinning

Geschreven door 

BCO heeft zondagmiddag een 1­-7 zege geboekt op BC Gilze 2. Maar er was in Gilze ook de winst voor BCO 2 (1-7) en een bijzonder fraaie overwinning van BCO U15-1 (0-8).

BCO wist wat hen te doen stond. Door de 8-0 zege van vorig weekend op BC Shot wilde de ploeg een goede score op het telbord neerzetten om zo een stevige positie in de top van de competitie af te dwingen. Met een moeizame start in de dubbelspelen leek het enorm spannend te gaan worden. In beide partijen was er een derde set nodig om de beslissing in het voordeel van Oosterhout te laten vallen. Het Oosterhoutse team liet hun kracht zien in de enkelspelen. Marc Verheijden won met 18-21 16-21 van Jos Vermeulen. Myrna Kanters sloeg zich zeer eenvoudig naar de overwinning met 6-21 9-21. Danny van Gijzen pakte het vijfde punt door met 13-21 15-21 van Tim Wirken te winnen. Alleen in de tweede dames enkelspel moest Eefje van Eijck haar verlies nemen tegen Marieke van den Ouweland. (21-18 21-15)

In beide gemengd dubbelspelen waren er weer drie sets nodig. Christ Daamen en Myrna Kanters wonnen de eerste set, verslikten zich in hun tegenstanders in de tweede set, maar herstelde keurig door met overtuiging de overwinning in de derde set te pakken. Danny en Eefje verloren hun eerste set met 21-17. De tweede en derde set gaf een totaal ander beeld. Het Oosterhoutse koppel sloeg zich met tweemaal 9-21 naar een eenvoudige overwinning.

Lees 1783 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.