• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

donderdag, 20 oktober 2016 11:58

BCO 3 gaat goed van start in de midweekcompetitie

Geschreven door  Sabrina Brusselaars-Mateijsen

Op vrijdag 14 oktober heeft BCO 3 zijn eerste wedstrijd gespeeld in het nieuwe competitieseizoen. Afgelopen seizoen speelden zij in de 5e klasse (als BCO4) en wisten zij kampioen te worden. Hierdoor startten zij dit jaar een klasse hoger. De eerste tegenstander dit seizoen was Reeshof 1. Dit team kwam vorig seizoen al in de 4e klasse uit en wisten daar als tweede te eindigen. Het zou voor BCO dus een pittige wedstrijd worden en een goede meting zijn hoe het niveau ligt in deze klasse.

Sinds dit seizoen is Ben Grootenboer toegevoegd aan het team en speelde hij zijn eerste wedstrijd voor BCO. Als eerste werd gestart met het dubbelspel. Wim en Ben speelde een goede wedstrijd samen en wisten met overtuiging het eerste punt binnen te halen (21-14 en 21-18). Anja en Sabrina hadden meer moeite met hun dubbelpartij. De eerste set wisten zij met 21-16 te winnen. De tweede set wisten zij geen grip te krijgen op het spel van de tegenstandsters en keken zij tegen een 16-20 achterstand aan. Het zag er dus naar uit dat het in de derde set beslist zou moeten worden. Uiteindelijk wisten zij het hoofd koel te houden en de tweede set met 25-23 naar zich toe te trekken.

 

Vervolgens waren de mixpartijen aan de beurt. Anja en Ben voelden elkaar goed aan en haalden relatief eenvoudig het derde punt voor BCO binnen (21-17 en 21-12). Wim en Sabrina hadden het een stuk lastiger in hun mixpartij. De eerste set hadden zij geen antwoord op het spel van de tegenstander en maakten ze veel fouten. Deze set werd dan ook verloren met 10-21. Na het nodige advies en de goede support van het thuispubliek wisten zij grip op de wedstrijd te krijgen en de tweede set te winnen met 22-20. In de derde set begon alles goed te lopen en werd de set met 21-14 gewonnen.

 

Met al 4 punten in de pocket kon er met een goede uitgangspositie begonnen worden aan de singles. Wim speelde een goede wedstrijd en wist op de juiste momenten toe te slaan (21-19 en 21-19). Sabrina wist zonder al te veel moeite haar singlepartij te winnen (21-10 en 21-6). Ben speelde een leuke partij en wist een aantal mooie punten te maken. Helaas wist hij de partij uiteindelijk niet naar zich toe te trekken (14-21 en 15-21). Anja had het zwaar tijdens haar single en had een goede tegenstandster tegenover zich. Ze kreeg te weinig kans om haar eigen spel te spelen en verloor dan ook deze wedstrijd (6-21 en 11-21).

Met een mooie 6-2 einduitslag kan BCO3 tevreden terugkijken op hun eerste wedstrijd.

Lees 1978 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.