• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

vrijdag, 04 november 2016 11:45

comeptitie 30 oktober team u13

Geschreven door 

Wederom zorgde het jongste team van BCO voor een mooi verslag.
Super jongens, meiden en ouders!

 


U13-'t Veertje, zaterdag 29/10/16

Coen van der Velde en Levi Marckelbach hadden een goede start en wonnen in de herendubbel de 1e set met 21-16, de 2e set werd gewonnen door 't Veertje met 18-21 en dus volgde een 3e set, jammer, het werd 18-21..nipt verloren.
Ook Amy Rohder en Lotte van Egmond stonden de 1e set hun mannetje en wonnen met 21-17, ook daar werd de 2e set verloren en moest een 3e set gespeeld worden..
Yess!! 21-18 gewonnen! Top dames!
De heren enkels werden gewonnen door Coen de Rooij en ook Coen van der Velde won! Top mannen!! Super knap gespeeld! 
En dan nu de dames enkelspelen. De dames hadden het zwaar en speelden allebei een driesetter. Amy verloor de eerste set met 13-21 herstelde zich knap en won de tweede set met 21-12. Helaas won de tegenstandster in de derde set met maar een heel klein verschil. 20-22. Lotte speelde ook eenzelfde soort zware wedstrijd. Ook Lotte verloor de eerste set, sleepte de tweede set voor BCO binnen, maar moest toch in de derde set de winst aan 't Veertje laten. 14-21 21-18 19-21 Wat was het spannend zeg! Supergoed gedaan hoor!
De gemengde dubbel met Amy en Coen wordt gewonnen in 2 sets en Lotte en Levi moesten zich nog bewijzen in wederom een 3e set.helaas verliezen ze.

Een super spannende wedstrijd waar bijna alles in 3 sets gespeeld werd. De eindstand is 4-4 geworden! Mooie prestatie jongen en meiden!

Lees 2050 keer

Afbeelding galerij

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.