• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

dinsdag, 08 november 2016 07:12

BCO-Teams haalden kostbare punten in Den Bosch

Geschreven door 

Op zondag 6 november speelden BCO 1, 2 en BCOmannen 1 allen een uitwedstrijd tegen BCH uit Den Bosch en ze wisten op verdienstelijke wijze te scoren.

BCO mannen 1 met Jos van den Einde, Tommy Greeve, Raymond de Vijlder en Johan Leupen hadden uiteindelijk vier driesetters nodig om met 1-7 de partij te winnen. Alleen het derde heren enkelspel werd verloren. BCO 1 moest dit weekend zonder Marc Verheijden spelen. Het heren- en damesdubbelspel werden eenvoudig gewonnen door BCO. In de enkelspelen moesten Danny van Gijzen en Christ Daamen hun verlies nemen. De dames Eefje van Eijck en Myrna Kanters haalden beiden wel de punten voor BCO binnen. Ook in de gemengd dubbelspelen had BCO de overhand en pakte beide punten. Een goede 2-6 overwinning zorgt voor een sterke tweede plaats in de competitie.

 

BCO 2 staat ook sterk dit seizoen. Het tweede team, dat in de eerste klasse uitkomt, heeft nog geen wedstrijd verloren. Dit weekend moest het team gebruik maken van de heren uit het derde team van BCO als invallers. Bart Jan Botterman en Bart Niessen speelden de herendubbel en wonnen eenvoudig met 16-21 en 11-21. Ook het damesdubbelspel werd eenvoudig gewonnen. De enkelspelen verliepen wat moeizamer voor de Oosterhouters. Zowel in eerste heren enkel als in de eerste dames enkel waren er drie sets nodig om het winstpunt te pakken. In de tweede heren enkel speelde Sander Patijn. Hij kon zijn eigen spel niet spelen en kon niet het juiste ritme vinden. Hij verloor de partij. Saskia Nuijten speelde een slimme wedstrijd en won met ruime cijfers en pakte het vijfde punt voor BCO. In de gemengd dubbelspelen was Sander gedreven om zich te revancheren. Samen met Kim van Loon speelde hij een puike partij en zij lieten het publiek op het puntje van de stoel zitten door de tweede set in de uiterste verlenging van 29-30 te winnen. Bart Jan en Saskia wonnen hun partij in drie sets. Een verdienstelijke 1-7 overwinning voor team 2.

Lees 1706 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.