• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

zondag, 22 januari 2017 18:09

BCO bedrijventoernooi 2017

Geschreven door 

BCO organiseert voor de dertiende keer een bedrijventoernooi voor werknemers van bedrijven in de regio. Wij hopen dat we evenals voorgaande jaren kunnen rekenen op veel deelnemende teams. Op deze dag kunnen collega’s samen een sportieve strijd aangaan tegen andere bedrijven. Deze dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met badminton, waarbij het naast de strijd ook om de gezelligheid gaat.

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 4 maart 2017  in Sporthal Arkendonk,  Zwanendonk 42 te Oosterhout.

Het toernooi start om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 16.00 uur. Daarna worden in de kantine de prijswinnaars bekend gemaakt. Een team bestaat uit minimaal 4 personen en bij voorkeur 2 dames en 2 heren. Er worden namelijk alleen dubbels en mixen gespeeld. Lukt het niet om voldoende collega’s warm te maken, dan mag je natuurlijk je team ook aanvullen met familie of vrienden.

Op het inschrijfformulier kunnen jullie ook de speelsterkte aangeven.

We zouden het op prijs stellen wanneer we jullie inschrijving voor 1 februari 2017 op onderstaand adres mogen ontvangen.

Aanmelden per e-mail kan natuurlijk ook.

De inschrijvingskosten bedragen € 55,00 per team en wij verzoeken jullie dit bedrag gelijktijdig met de inschrijving over te maken op ABNAMRO rekening nr. NL51ABNA0521244080 t.n.v.  Badmintonclub Oosterhout, o.v.v. bedrijventoernooi 2016.7


Na inschrijving en ontvangst van het inschrijfgeld ontvangen jullie een bevestiging.

Secretariaat Bedrijven Toernooi
Joke de Bruijn
Aaltostraat 12
5103 MX DONGEN

Tel:0162-312092
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 1627 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.