• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

donderdag, 03 augustus 2017 17:54

Zomerblog 1 BCO seizoen 2017-2018

Geschreven door 

Het is weliswaar vakantie, maar toch nodig ik je, mede namens de andere trainer-coaches, uit om na te denken hoe je het nieuwe seizoen 2017-2018 in wilt gaan. Waarom niet onder het motto “Fit, Fast & Fun”?

 

Kijkend naar de relatief korte voorbereidingstijd in “de Arkendonk”, de hal is pas op maandag 28 augustus voor het eerst open en de eerste competitiewedstrijd is al op 16 september a.s., is het duidelijk dat je echt niet stil kunt blijven zitten.
Het is overigens een trend in badmintonland om in de zomer zoveel mogelijk te blijven spelen. Niet intensief maar gewoon lekker ballen, om baangevoel te houden, om fit te blijven en om gezelligheid met elkaar te hebben. Zo wordt er op woensdagavonden in het Racketcentrum van Breda ook gebadmintond

 

Op maandag 28 augustus is het voor, vooral, de “Maandagavond Selectie” nog vrij spelen, ik ben dan op de terugweg vanuit Schotland (Wereldkampioenschappen Badminton 2017) maar die week is ook de aanloop naar het “BCO trainingsweekend” op zaterdagmiddag en zondagmorgen. Als je onverhoopt daar nog niet voor hebt ingeschreven, doen! Kijk voor detailinformatie op de site van BCO!

 

De komende weken zal ik ook via deze vorm van blogs informatie geven hoe je fit aan het komende wedstrijd seizoen kunt beginnen. Zo is er de uitdagende mogelijkheid voor “bootcamps” onder leiding van Kees in ‘Surae” op zaterdagochtenden om 9:30 uur. (Neem even contact op met Kees voor meer informatie).

 

Maar wat let je om door de week flink te wandelen, te fietsen, al dan niet op je mountainbike, te zwemmen en (op een zachte ondergrond) hard te lopen. Moet je veel op straat lopen, denk dan aan hardloopschoenen met een goede demping, koop desnoods trendy compressiekousen, maar get fit!

 

Tot slot - voor de senior competitiespelers - heb je al gereageerd op de mail van TC om je aan te melden voor de trainingen? Waarbij je vooral niet moet vergeten aan te geven wat je ambitie is voor dit nieuwe , meer dan uitdagende seizoen!

Namens de TC,
Clemens

 

Lees 1399 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.