• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

maandag, 07 augustus 2017 18:08

Zomerblog 2 BCO seizoen 2017-2018

Geschreven door 

He, jij daar! Al ingeschreven voor het trainingsweekend op 2 en 3 september a.s.?

 

Nee? Dan als de ……. dat alsnog doen! Het is niet alleen verstandig dat te doen vanwege de korte voorbereidingstijd die we hebben  voor de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 16 september a.s., maar daarnaast is het ook super gezellig om met z’n allen 2 dagen hard te trainen.

 

En wat ook van belang is om te vermelden is dat op zaterdag 2 september , eind van de middag,  Robin Tabeling, lid van de Nationale Selectie van Badminton Nederland,  komt vertellen hoe het is om full time te trainen op “Papendal”, hoe je kunt omgaan met ups en downs, hoe je fit wordt en fit blijft, hoe je werkt naar een groot toernooi etc etc. Kortom, je hebt alle gelegenheid om hem over alle ins en outs te bevragen met betrekking tot  zijn topsport carrière. En die informatie kun jij op jouw beurt gebruiken voor je eigen sportieve loopbaan!

JELLE MAAS ROBIN TABELING MPP 6896 April 26 2017

(Robin Tabeling | foto door Mark Phelan voor Badminton Europe)

En ja, fit worden en fit blijven? Allereerst is het van belang  om vooral racket gevoel te blijven behouden, anders gezegd, gebruik de mogelijkheden die er zijn om de komende weken te blijven spelen, bv. op woensdagavond in het Racketcentrum van Breda. Naast fietsen, wandelen, zwemmen, om daarmee je hart-long functie te trainen, zou je  ook een paar keer in de week kunnen gaan hardlopen. Gebruik daarbij vooral zachte ondergrond om je knieën te sparen. En gebruik outdoor loopschoenen met een stevige demping. En wat voor een  loopschema kan ik dan gebruiken hoor ik je vragen? Kijk daarvoor nog eens naar de BCO Zomerblog Fit, Fast & Fun, deel 1 van dinsdag 7 juni 2016 op de site van BCO. Of meld je aan bij Kees voor deelname aan de door hem georganiseerde bootcamps op zaterdagochtend in “Surae”. Aanmelden kan door een Whatsappje naar Kees te sturen 06-40433016

 

Tot slot, de TC heeft hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen, met hele mooie uitdagingen,  van hun kant wordt er alles aan gedaan om je in de gelegenheid te stellen jezelf verder te ontwikkelen, fit te worden en vooral blessure vrij. Maar, voor alle duidelijkheid, je moet het allemaal wel zelf willen!

 

Vragen over de trainingen, loopschema, s, work-outs? Je weet mij en de andere trainers te vinden!

Namens de TC, tot de volgende blog!

Clemens

 

Lees 1685 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.