• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

zondag, 29 juli 2018 18:11

Zomer 2018 BCO bulletin nummer : 2 Zomertraining

Geschreven door  Clemens Wortel

Hè , jij daar! Weet je dat je nog minder dan 30 dagen hebt om fit aan de start te verschijnen voor een nieuw , maar vooral uitdagend seizoen 2018-2019. Op maandagavond 20 augustus is immers de eerste kick-off training in “de Arkendonk” en jij bent daar bij, nietwaar?

GA JIJ DE UITDAGING AAN

 

Bart Jan , Kees en ik zijn al druk bezig om invulling te geven aan onze trainingsprogramma’s  en van jullie kant verwachten we  dat je  echt fit genoeg bent om effect te hebben van onze programma’s.

 

Training? wat dan

Je hoeft daarvoor  niet  elke dag, zeker nu het zo warm is, te  gaan hardlopen, maar wandelen , in de vorm van stevige doorstappen, fietsen, zwemmen, alles wat je hart-long functie kan gaan verbeteren helpt. En kan voorkomen dat je het noodzakelijke trainingsniveau niet kunt bijbenen, of dat je blessuregevoelig wordt. Sta gewoon een beetje vroeg op , gebruik de  frisse ochtendlucht om je longen te trainen. En als je helemaal in de ban van onze sport bent en je wilt jezelf aanzienlijk verbeteren, meld je dan aan bij Kees voor zijn befaamde bootcamps op zaterdagochtend, of kijk nog  eens op de info bulletins van vorige zomer waarin ik uitleg gaf over de opbouw van je buitentraining.

 

Trainingsweekend

En wat je zeker niet moet vergeten is om je in te schrijven voor het traditionele BCO trainingsweekend op zaterdag en zondag 25 en 26 augustus a.s. Met een evenzeer traditionele gastspreker in de persoon van Ruud Bosch, een van de huidige bondscoaches ( U19) in dienst van Badminton Nederland, die je alles kunt vragen over zijn topsport carrière, zijn periode in Taiwan als trainer-speler, maar zeker ook over zijn opvatting om vorm  te geven aan je eigen (top) sportcarrière.

Tot slot, check regelmatig de site van BCO voor een nieuw zomer 2018 bulletin.

Vragen? Je weet Bart Jan, Kees en mij te vinden!

Clemens

Lees 625 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.