• My_Post_1

    My_Post_1

  • De kantine is contantloos

    De kantine is contantloos

    Het gaat goed met ons huis, de kantine. Het aantal stamgasten neemt toe. Gevolg is dat wij als BCO doorontwikkelen in gebruik en exploitatie van ons huis. Dit betekent vooruitgang en aanpassingen. Een belangrijke aanpassing is dat je in de kantine alleen nog met pinpas kan betalen...

  • kantine2

    kantine2

dinsdag, 02 oktober 2018 18:58

BCO U17-1 wint ook 2de competitiewedstrijd van het seizoen 2018/2019

Geschreven door 

Na een vrij weekeind, stond afgelopen zaterdag 29 september de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. BC Shot U17-1 uit Dongen was deze avond te gast bij ons in de Arkendonk.

De wedstrijd begon met de HD en DD partij, voor BCO begonnen Jelle & Daan voortvarend en al snel stond er 11-4 op het bord, waarna zij zonder al te veel moeite de set keurig uitspeelden en deze met 21-11 wonnen. Op de andere baan speelden Sanne & Annemieke voor het eerst samen een officiƫle wedstrijd. De 1ste set ging lang gelijk op, beide koppels waren enorm aan elkaar gewaagd en maakten er een echte battle van, die uiteindelijk met 21-15 in ons voordeel werd beslist. Op de andere baan speelden onze jongens de 2de set met veel spel vreugde en enthousiasme uit; 21-9 en 1-0.

 

De DD werd in set 2 nog spannender, de meiden van Shot vochten zich terug en leken er een 3de set uit te gaan slepen, maar een goede eindsprint van onze meiden voorkwam een alles beslissende 3de set, 21-19 was voldoende voor een mooie 2-0 overwinning.

 

Dion was inmiddels al aan de 2de set begonnen, in zijn HE partij, na 21-7 winst in set 1, won hij set 2 met 21-5.  Sophie was vandaag onze troef in de DE1. Het begin was duidelijk voor de dame van Shot (3-11), na de break kwam Sofie sterk terug, maar het lukte niet om de opgelopen achterstand goed te maken, met 15-21 ging deze set verloren. Sophie was vol vertrouwen en zelfverzekerd om set 2 te winnen en begon sterk aan deze set. Tot aan de break ging het gelijk op (10-11), helaas liep het net na de break niet helemaal lekker en daar wist de dame van Shot goed gebruik van te maken. Deze voorsprong gaf ze niet meer uit handen, met 15-21 werd ook deze set verloren.

 

Met een 3-1 voorsprong begon Jelle aan de HE2 en Annemiek aan de DE2. Jelle speelde een hele sterke partij en overklaste zijn tegenstander met 21-4 & 21-5, door dit punt waren we zeker van minimaal een gelijkspel. Annemieke speelde deze avond de enige 3 setter, een partij, die erg wisselvallig was van beide kanten. Set 1 werd verloren met 15-21, waarna Annemieke in set 2 de bovenliggende partij was en deze set terecht met 21-18 won. Helaas lukte het niet om deze lijn in de 3de set door te trekken en ondanks de wil om toch een goed resultaat te halen en ook hard werken, ging de set naar Shot.

 

4-2 en tijd voor de GD partijen. Dion & Sanne speelden net als in de 1ste wedstrijd samen en zonder al te veel communiceren, voelen zij elkaar goed aan. Met klinkende cijfers (21-9/21-4 ) tekenden zij voor het 5de wedstrijdpunt. Ook ons andere GD koppel, Daan en Sophie speelden een sterke partij en wisten met 21-12/21-9 hun partij te winnen, waardoor BCO met 6-2 winst deze sportieve wedstrijd afsloot.

Namens alle spelers, bedanken wij onze ouders, trainers, mede clubgenoten. Die ons deze avond hebben aangemoedigd, het is erg leuk dat jullie er allemaal waren en we hopen dat jullie er ook de volgende wedstrijd weer bij zijn.

 

Team u17-1

Lees 678 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.