• kantine2

  kantine2

 • oliebollen-860x220

  oliebollen-860x220

 • clubheld_ron_rohder-860x220-2
 • Vacatures

  Vacatures

  De actuele openstaande vrijwilligerstaken   Vele handen maken licht werk. BCO moet het hebben van de vrijwilligers om zo'n mooie vereniging te zijn en te blijven. Op deze pagina vind je altijd de openstaande vrijwilligerstaken. Kijk eens waar jij een steentje zou kunnen...

donderdag, 01 augustus 2019 08:00

Persoonlijk bedankje

Hooge Zwaluwe, 1 augustus 2019.

Lieve BCO,ers,

Het afscheid van mijn vrouw Marianne ligt inmiddels bijna  een maand achter mij, wat blijft is de herinnering aan het grote aantal warme reacties vanuit tal van jullie in  welke vorm dan ook. Via kaarten ,telefoontjes, appjes, facebook berichtjes, de bloemen van het Bestuur of de persoonlijke aanwezigheid in de Lambertuskerk in Raamsdonk .Met soms ook een berichtje op haar kist.

 

Ik ga de komende tijd proberen iedereen een persoonlijk bedankje te sturen .Mocht me dat onverhoopt niet lukken, beschouw dan alsjeblieft dit berichtje op de BCO site als het bedankje aan jouw als persoonlijk. Met de wetenschap dat jouw reactie mij en mijn ( klein) kinderen ongelooflijk heeft geholpen die gebeurtenis, hoe verdrietig dan ook, een plaats te geven. Dankjewel daarvoor!

 

Warme groet, 

Clemens, Natasja, Rodger, Remco, Tanja, Gijs, Bobbie & Emelee

 

Lees 329 keer