Binnen BCO heb je verschillende wedstrijdspelers en allen op verschillende niveau's. Denk aan jeugd, recreatie en competitiespelers en allen die toernooien en vriendschappelijke wedstrijden spelen.

Een wedstrijdspeler is een speler die BCO vertegenwoordigt in wedstrijdverband.

 

En weet dat het moment dat je kiest om wedstrijden te spelen je hebt gekozen om aan een aantal regels te voldoen. Regels die ook duidelijk staan vermeld in de statuten en in de huisregels.

 

Hierbij alvast een paar punten, er volgen er meer :-)

Clubkleding

Elke wedstrijdspeler is verplicht om clubkleding te dragen. Gesteld door de bond en bepaald in de ALV gehouden in oktober 2009. Hier staat precies vermeld waar je aan moet voldoen.

Uitspelen competitie - beindigen lidmaatschap

Volgens het huishoudelijk reglement is elke competitiespeler verplicht het gehele competitieprogramma af te spelen. Ook ben je BCO over deze periode bondscontributie en contributie verschuldigd

 

Baan beleid

Bestuursbeleid met betrekking tot gebruik van banen:  Januari 2015

 

Nylonshuttles

Voor de nylon shuttle spelers zijn tien banen beschikbaar, waarvan de banen 6, 7, 13 en 14 worden gereserveerd voor training en het spelen van thuiswedstrijden in de midweek competitie (recreanten).

 

Verenshuttles

Voor de veren shuttle spelers zijn de banen 1,2, 8 en 9 gereserveerd. Bij een totaal aantal spelers van ongeveer 30, betekent dit dat onderling gerouleerd moet worden.

Op woensdagavond zijn deze vier banen gereserveerd voor training (de rest van de spelers hangt af). Op vrijdagavond traint een gedeelte van de veren shuttle spelers vanaf 20.00 uur. Vanaf 21.00 uur worden twee van de vier banen gereserveerd voor het vervolg van die training.

 

 

overgenomen van BCO Info