Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Dat was de slogan van het, inmiddels zo traditionele trainingsweekend van BCO, van een paar jaar geleden. Duidelijk is dat die uitdaging nu, met het oog op het nieuwe competitieseizoen 2021-2022, nog actueler is geworden. Immers, de hal is lang gesloten geweest, er konden geen trainingen verzorgd worden en hier en daar zag ik onlangs wat extra Corona kilo’s!

afvallen37

Gelukkig kunnen we nu weer van de hal gebruiken maken en met een inschrijving enkele keren per week spelen. Om echt zo goed mogelijk voorbereid te zijn op dat nieuwe , uitdagende, competitie seizoen, is elke vorm van spelen en/of baantraining van groot belang. Ga jij de uitdaging aan?

Immers, zoals het er nu naar uitziet start de competitie al in het 3e weekend van september waardoor we maar een relatief zeer korte tijd van voorbereiding hebben. Deelname aan het trainingsweekend op 4 & 5 september is dan ook meer dan gewenst, of beter gezegd, noodzakelijk! Voor degenen die competitie gaan spelen is deelname aan minimaal één dag zonder meer een feit.

Het programma voor het weekend ziet er als volgt uit:

Zaterdag 4 september:

  • 12:00 - 16:00 Training
  • 16:00 - 17:00 BBQ
  • 17:00 - 18:00 Lezing Henri Vervoort

Zondag 5 september

  • 09:00 - 13:00 Training

Kortom, maak gebruik van het aanmeld formulier, daag je speelmaatje, senior of junior uit om gelijk met jou in te schrijven. Inschrijven kan via de website of via deze link, wat kan tot uiterlijk 31 augustus.
Dus, wordt onderdeel van de BCO community en ga deze uitdaging aan!

Namens de Werkgroep TC & Jeugd Commissie,
Marc, Kees, Ron, Hulpmoeders & Clemens