Badmintonclub Oosterhout

 Pasavond clubkleding in de kantine

Woensdag 22 september, 19:30-20:30 uur

 

Zoals in december 2020 al aangegeven in de nieuwsbrief, heeft Christ per april 2021 zijn taak als penningmeester beëindigd. Gelukkig is Christ bereid om de noodzakelijke taken te blijven uitvoeren, totdat we een nieuwe penningmeester hebben gevonden.

penningmeester

Als club kunnen we absoluut niet zonder penningmeester! We roepen dan ook al onze leden die affiniteit hebben met financiële taken om eens na te denken of je BCO wilt helpen als nieuwe penningmeester. Christ, maar ook andere leden met kennis van financiële taken, hebben al aangegeven dat ze bereid zijn om een nieuwe penningmeester te ondersteunen wanneer er vragen zijn. Het bestuur is ook altijd bereid om mee te denken over de precieze invulling van de rol en de taken van een penningmeester.

Kortom, stel jezelf de vraag of je BCO vooruit wilt helpen, en wilt zorgen dat BCO ook in de toekomst een goede en gezonde club blijft! Of spreek erover met leden waarvan jij denkt dat ze een goede bijdrage als penningmeester kunnen leveren.

Bij interesse kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..