bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 21 november 2020

 

 

Beste  leden,

 

De regels rondom badminton spelen in tijden van Corona zijn weer enigszins versoepeld. Dat betekent dat wij als BCO weer terug gaan naar de regels zoals ze op 23 oktober golden:

 

  1. Houd je aan het protocol en de basis maatregelen.

  2. Inschrijven via de website.

  3. Maximaal 28 spelers in de zaal.

  4. Je mag alleen onderling rouleren met de 4 personen waarmee je vooraf bent ingeschreven via de website voor het geselecteerde tijdsblok en banen.

  5. Er maximaal 2 spelers op 1 baan staan.

  6. Er single gespeeld wordt of een andere spelvorm voor 2 personen (1 tegen 1).

  7. De aangegeven bloktijden gerespecteerd worden (begin niet eerder en zorg ervoor dat je opgeruimd en de zaal verlaten hebt op de eindtijd).

  8. Tassen dienen tussen de twee gekozen banen te worden in gezet (verzamelen aan één kant van de zaal is dus niet toegestaan).

  9. Elk lid schrijft zich in voor 1 speelmoment per week. Alleen als er op de dag van de speelavond nog voldoende plaatsen vrij zijn, mag een lid zich voor een tweede speelmoment in die week inschrijven.

 

Inschrijven via de website.

Het inschrijven via de website is niet veranderd. Wel is het vanaf heden mogelijk dat een persoon direct maximaal 4 spelers inschrijft voor de aangegeven banen. Kies hiervoor de "Groep" knop tijdens het inschrijven voor een baan. Er blijft gelden dat alleen BCO leden ingeschreven mogen worden, geen introducees.

 

Belangrijk!

Deze methodiek vraagt veel empathie, solidariteit en begrip van iedereen binnen BCO richting andere leden, de vrijwilligers, de gemeente en de beheerders. In verreweg de meeste gevallen gaat dit gelukkig heel erg goed, maar er zijn ook voorbeelden waar leden zich niet aan de regels houden. Dat leidt tot frustratie bij leden en veel extra werk voor de vrijwilligers die het mogelijk maken dat wij allemaal toch kunnen badmintonnen in deze corona-periode. Handhaven of de regels nageleefd worden is erg lastig en complex. We vragen jullie dan ook om je strikt aan de regels te houden, en vertrouwen op jullie positieve inzet hierin!

 

Namens het 'Corona team',

Bas Bergevoet.

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.