bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 23 oktober 2020

 

 

Beste  leden,

 

Zoals in een eerdere mail aangekondigd, heeft het bestuur samen met het Corona team bestaande uit: Ron Rohder (recreatie), Frank Vollenbronck (TC), Clemens Wortel (jeugd) en Marc Verheijden (voorzitter) onderzocht welke mogelijkheden er voor senioren zijn om te badmintonnen onder de huidige maatregelen. Het goede nieuws is dat we vanuit BCO iets kunnen gaan aanbieden! Hier zijn echter wel strenge regels en verplichtingen aan verbonden:

 

  1. Houd je aan het protocol en de basis maatregelen.

  2. Inschrijven via de website (zie verderop in deze nieuwsbrief)

  3. Maximaal 28 spelers in de zaal.

  4. Je mag alleen onderling rouleren met de 4 personen waarmee je vooraf bent ingeschreven via de website voor het geselecteerde tijdsblok en banen. Inschrijven voor 2 shifts op één avond is dus niet toegestaan.

  5. Er maximaal 2 spelers op 1 baan staan.

  6. Er single gespeeld wordt of een andere spelvorm voor 2 personen.

  7. De aangegeven bloktijden gerespecteerd worden (begin niet eerder en stop direct als het tijd is).

  8. Tassen dienen tussen de twee gekozen banen te worden in gezet (verzamelen aan één kant van de zaal is dus niet toegestaan).

 

Aangezien we niet met zijn allen tegelijk gebruik kunnen maken van de zaal hebben we de volgende blokken gemaakt.


Maandag (competitie veren, leeftijd 18+)

Shift 1: 20:00 - 21:30*
*indien noodzakelijk zal er uitgebreid worden naar 2 shifts van 55 minuten.

 

Woensdag (recreatie, leeftijd 18+)

Shift 1: 20:00 - 21:00
Shift 2: 21:15 - 22:15

 

Vrijdag (competitie en recreatie, leeftijd 18+)

Shift 1: 20:30 - 22:00

 

We willen jullie vragen in eerste instantie maximaal 1x per week (1 shift) te komen spelen/reserveren, dit om iedereen een kans te geven gebruik te maken van een speelmoment.

 

Inschrijven via de website.

Log eerst in op de website (menu bovenaan genaamd 'BCO Account'). Als je ingelogd bent, kun je naar "Baan reserveren" in het hoofdmenu gaan om te reserveren. Je kunt je per 2 banen inschrijven. Op deze banen kunnen maximaal 4 spelers spelen. Deze 4 spelers zijn je team voor deze avond, waarmee je onderling kan rouleren op de aangegeven banen. Tijdens je inschrijving kun je maximaal 1 persoon met jou inschrijven als partner. Je reserveert daarmee dus twee plekken (Let op dit mag géén introducé zijn. Alleen BCO leden kunnen zich inschrijven). De baanmomenten komen wekelijks beschikbaar om te reserveren. Indien er vragen zijn over het inloggen kunnen deze gesteld worden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Belangrijk!

Deze methodiek vraagt veel empathie, solidariteit en begrip van iedereen binnen BCO richting andere leden, de vrijwilligers, de gemeente en de beheerders. Handhaven of de regels nageleefd worden is erg lastig en complex. De laatste weken ging het niet goed met de naleving van het protocol. In het bestuur is daarom besloten de speelavonden aan te bieden onder de voorwaarde dat men zich aan de opgegeven regels houdt. Indien dit toch niet blijkt te lukken is de consequentie dat we stoppen met het aanbieden van de speelavonden, hoe zeer wij dit ook betreuren. Als bestuur vertrouwen we op jullie positieve inzet hierin!

 

Afgelopen dagen hebben wij ook vragen binnen gekregen over de contributie, verloop van competitie en de extra bijdragen. Op dit moment kunnen wij hier geen aanpassingen/uitspraken in doen, omdat de toekomst en bijbehorende consequenties onbekend zijn.

 

Namens het bestuur

Marc Verheijden

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.