bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 18 oktober 2020

 

 

Beste  leden,

 

Naar aanleiding van onze eerder verstuurde e-mail en berichtgeving vanuit de bond zijn er veel vragen binnengekomen over hoe nu verder te gaan met de speelavonden. Op dit moment is de situatie dat er maximaal 30 personen (incl. jeugdspelers, trainers, begeleiders en personeel) in één ruimte mogen zijn, daarbij geldt de regel dat er met maximaal 2 personen wedstrijden gespeeld mogen worden, en zijn er beperkingen op het doordraaien/rouleren. Van de spelvormen kan alleen single gespeeld worden, dubbelen en mixen is onder de huidige regels niet mogelijk.

 

Aankomende week zal de zaal gesloten blijven, wel zal het bestuur in combinatie met de TC en recreatiecommissie gaan onderzoeken hoe we onder de huidige maatregelen speelavonden kunnen aanbieden.

 

Voor de jeugdspelers tot 18 jaar verandert er voorlopig niets. Deze trainingen kunnen wij aan blijven bieden. Wel wordt geadviseerd dat kinderen/volwassen ouder dan 13 een mondkapje dragen bij binnenkomst.

 

Wij vragen jullie begrip voor de complexe situatie waar we hier mee te maken hebben.

 

Namens het bestuur

Marc Verheijden

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.