Badmintonclub Oosterhout

bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 29 november 2020

 

 

BCO ALV

Beste leden, ouders van jeugdleden,

 

Als bestuur vinden we het belangrijk om ook tijdens de huidige corona maatregelen een algemene ledenvergadering (ALV) te organiseren. Omdat de organisatie van een fysieke ALV helaas niet mogelijk is/te grote beperkingen oplegt, heeft het bestuur besloten dit jaar een online Ledenvergadering te houden, en wel op

 

donderdag 10 december 2020

vanaf 20.15 uur (inloggen vanaf 20.00 uur)

via deze Google Meet link

 

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de manier waarop dit is georganiseerd en hoe u hieraan kunt deelnemen.

Documenten en vragen

De agenda plus onderstaande documenten zijn gepubliceerd op de website. Deze zijn toegankelijk door in te loggen met uw persoonlijke BCO account.

  • Agendapunt 3: Verslag ALV 31 oktober 2019.

  • Agendapunt 5: Verslag van de kascommissie over boekjaar 2019.

  • Agendapunt 6 en 7: Begroting 2020 inclusief tarieven voorstel 2021.

Het bestuur vraagt uw goedkeuring voor agendapunten 3 t/m 7.
Eventuele vragen over de agendapunten 3 t/m 7 kunt u tot liefst vóór 4 december 2020 indienen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp het betreffende agendapunt en formuleer uw vraag zo kort en bondig mogelijk.

Benoeming 2 leden voor kascontrole jaarrekening 2020 – agendapunt 8
Als u zich beschikbaar wilt stellen voor de kascontrole van de financiële jaarrekening 2020 in het voorjaar van 2021, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp dan “kascontrole 2020”.

Rondvraag – agendapunt 12
Om invulling te geven aan de gebruikelijke rondvraag aan het einde van de vergadering, verzoeken wij u om uw vragen zo kort en bondig mogelijk per email liefst vóór 4 december 2020 te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp “Rondvraag”.

 

Deelnemen aan de online vergadering

Deelnemen aan de online ALV kan via deze link. De webbrowser opent een Google Meet vergadering. Vul uw naam in en druk op de knop om deel te nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u wordt toegelaten tot de vergadering.

Omdat wij als bestuur van BCO niet weten hoe de Google Meet omgeving zich gedraagt tijdens een online vergadering kunnen er bij grote aantallen deelnemers technische problemen ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen willen wij u vragen zich aan onderstaand vergaderprotocol te houden.

Protocol tijdens deelname aan de online ALV:

  • Bij het opstarten van de meeting graag uw microfoon direct uitschakelen (mute functie).

  • Bij het opstarten van de meeting graag uw camera (webcam) direct uitschakelen.

  • De vergadering wordt geleid door de voorzitter, welke door middel van een presentatie de punten doorspreekt.

  • Indien u vragen heeft stelt u deze via de chatfunctie. Na ieder agendapunt zullen aansluitend de vragen worden doorgenomen door de voorzitter. De chatbox wordt apart beheerd door iemand uit het bestuur. De chat mag dus alleen gebruikt worden voor concrete vragen, niet om even gezellig onderling te chatten.

  • Bij het stemmen willen wij u vragen alleen bij een tegenstem dit te vermelden in de chatbox. Indien het percentage tegenstemmen hoger is dan 20% van de aanwezigen (aantal deelnemers) zal dit punt niet aan worden genomen en worden doorgezet naar een volgende fysieke vergadering waar de discussie eenvoudiger gevoerd kan worden.

 

Hulp nodig?

Bent u niet bekend met online vergaderen en heeft u vragen hierover, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook als u problemen heeft met inloggen op uw BCO-account kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Namens het bestuur van BCO,

Marc Verheijden (Voorzitter)

Christ Daamen (Penningmeester)

Annerieke de Kooter (Secretaris)

 

---------------

 

Wist je dat ....

  • Er wederom een vrijwilligerstaak is opgepakt door één van onze leden. Cor van den Berg zal zich gaan inzetten voor het maken van spelerspassen! Hartelijk dank Cor!

  • Je nu bij onze clubkleding leverancier Leba ook kunt pinnen? Voorheen kon je enkel betalen met een Tikkie.

 

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.