bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 21 juli 2020

 

 

Fijne vakantie en wees alert in de hal!

 

Beste BCO leden,

 

De afgelopen weken is er fanatiek gespeeld in de sporthal. Bij zowel de senioren als de jeugd is de belangstelling groot. Wij zien een groot enthousiasme en gezelligheid op en rondom de banen, de zaal en buiten de sporthal. Wat in onze ogen aangeeft dat de keus om tijdens de zomerperiode open te gaan een juiste zet is geweest.

Wat ons helaas ook is opgevallen, is dat de maatregelen ten opzichte van de eerste week minder worden nageleefd. Afstand houden tot elkaar buiten de baan, meedraaien met de klok, thuisblijven bij (milde) klachten en het gebruik van de desinfectiemiddelen tussen de baan wordt minder.  

Het bestuur doet dan ook een dringende oproep de maatregelen en het protocol na te leven! Inmiddels zijn er al enkele voorbeelden bekend van verenigingen waarbij het virus om zich heen heeft gegrepen en tot grote problemen heeft geleid. Dit laatste willen wij uiteraard proberen te voorkomen!

Voor degenen die op vakantie gaan of zijn een hele fijne vakantie en keer veilig en gezond terug.  

 

Namens het bestuur,

Marc Verheijden
Voorzitter BC Oosterhout

 

 


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.