bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 1 oktober 2020

 

 

Competitie en speelavonden blijven mogelijk!

De aangekondigde verscherpingen van de Corona maatregelen veranderen voorlopig niets aan het competitie spelen en de speelavonden. De beperking van maximaal 30 personen samen in een ruimte geldt niet voor sportcomplexen. Onze speciale regels voor spelen in Corona tijd voldoen aan de nieuwe maatregelen, en ook het protocol verantwoord sporten voldoet daaraan.

Er is enkel een kleine wijziging voor publiek. Ook de jeugdcompetitie zal vanaf heden gespeeld worden zonder publiek. Slechts de ouder(s) die het jeugdteam vervoeren mogen mee als bezoeker.

Mocht er toch iets veranderen in de maatregelen dan zal dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden. We verzoeken alle leden om zich strikt aan de regels te houden!

 

---------------

 

Grote Club Actie

 

Het is een goede traditie dat de jeugd van BCO ook een bijdrage levert aan de financiële situatie van onze club. En dat doen zij met veel verve door middel van deelname aan de landelijke Grote Club Actie, waarbij zij loten verkopen aan hun Ouders, aan de buren, aan Oma en Opa, etc, etc. Er is zelfs voor de jeugd een hele mooie prijs te verdienen .....!

 

Lees meer...

 

---------------

 

Wist je dat ...

  • Alle BCO evenementen (behalve competitie en speelavonden) voorlopig niet doorgaan, zolang de corona maatregelen gelden.
  • BCO nog steeds op zoek is naar een nieuwe bestuursleden. Vooral een ledenadministrateur, maar ook voor andere bestuursfuncties. Geïnteresseerd? Wil jij BCO helpen om een mooie en vitale vereniging te blijven? Kijk op de website voor een korte omschrijving wat er verwacht wordt in deze functies, en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • BC Bavel op zaterdag 7 november een 40+ toernooi organiseert? Inschrijven moet vóór 11 oktober, en alle informatie vind je in deze PDF op onze website.
  • Er een vrijwilliger gezocht wordt voor een kleine taak, het maken van spelerspassen. Wil jij BCO helpen? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • De nieuwsbriefschrijver er dit keer voor gezorgd heeft dat alle links in de nieuwsbrief wel werken :-). Bijvoorbeeld deze links naar de pagina's waar je alle BCO teams kunt volgen in de jeugdcompetitie, de midweek competitie en de regiocompetitie!
  • De jeugd van BCO inmiddels gestart is met het verkopen van zoveel mogelijk Grote Club Actie loten. Erg belangrijk voor de BCO clubkas! Wie wil de jeugd helpen bij het coördineren van deze actie? Een kleine taak, maar een enorme hulp voor de jeugdcommissie! Interesse, neem even contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Vele handen nog steeds licht werk maken! Zoals onze competitieleider Kees Kerkhof die, nu de competitie weer begonnen is, heel wat uurtjes besteedt om alle uit- en thuiswedstrijden te regelen en te zorgen dat alle teams compleet zijn. Bedankt Kees!

Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.