bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 6 september 2020

 

 

Competitie maatregelen

Beste (Competitie)spelers,


Op de website vinden jullie de regels aangaande het competitie spelen bij BCO. Deze zijn door de Corona maatregelen iets aangepast t.o.v. voorgaande jaren.

 

Verder graag jullie aandacht voor het volgende. Deze zaken zijn van belang om de competitiespeelavonden binnen de mogelijkheden goed te laten verlopen.

  1. Kom niet eerder dan 30 minuten voor de start van de wedstrijd naar de zaal en registreer je bij binnenkomst.
  2. Alle kleedkamers blijven gesloten, toiletten (minimaal 2 zullen geopend worden).
  3. De kantine zal gesloten blijven tijdens de competitie speelavonden.
  4. Jeugd competitie: Per team kan 1 begeleider in de zaal plaatsnemen, de overige bezoekers dienen plaats te nemen op de tribune.
  5. Senioren competitie: Doordat er een maximum aantal van 100 volwassen in de zaal mag willen wij jullie vragen geen publiek mee te nemen. Dit aangezien we met 7 a 8 teams (incl. begeleiding) al op nagenoeg 100 personen in de zaal zitten.
  6. Vermijd het lopen tussen de banen en naar andere teams (blijf dus op de aangewezen banen).
  7. Na afloop van de wedstrijd vertrek je gezamenlijk. Indien je wil blijven kijken neem dan plaats op de tribune met inachtneming van de maatregelen.

Deze extra maatregelen kun je ook nalezen op de website.

 

Verder wil ik jullie wederom wijzen op het protocol "Verantwoord sporten" en de belangrijkste regels als afstand houden buiten de banen (1,5m) en handen wassen/ontsmetten.

 

Wij snappen dat de situatie niet ideaal is, echter hopen wij op jullie begrip en voorbeeldgedrag in deze. Ondanks alle beperkingen vertrouwen wij op een leuk en sportief seizoen.

 

Met vriendelijke groet,
Namens de TC,
Marc Verheijden

 

---------------

 

Enthousiaste nieuwe assistent baantrainers!

Wij hebben tijdens de corona crisis niet stilgezeten. We zijn onder de leiding van Bart Jan Botterman en René de Leijer aan de slag gegaan met de cursus assistent baantrainer binnen BCO. Vanwege de corona crisis heeft dit vooral online plaats moeten vinden helaas. We hebben via Zoom een aantal meetings gehad waarin veel theorie voorbij gekomen is. Hieraan kwamen veel aspecten van het baantrainerschap in naar voren. We zijn aan de slag gegaan met veel termen die binnen het badminton erg belangrijk zijn. Ook hebben we veel beeldmateriaal bekeken wat we zijn gaan analyseren. Hierdoor leer je op een hele andere manier naar de sport kijken. We hebben veel van elkaar en over onszelf geleerd. Het was een hele ervaring om dit zo via de online weg mee te maken. We merkten allemaal wel dat dit erg lastig was maar door de goede begeleiding en het elkaar helpen en uitleggen hebben we een goede basis kunnen leggen voor de praktijk. We hebben wegens corona maar 2 praktijklessen kunnen doen met elkaar. Tijdens deze praktijklessen hebben we in groepjes van 3 personen allemaal de tijd gehad om een oefening uit te werken en daadwerkelijk te geven aan de andere assistent baantrainers. Dit is natuurlijk anders dan het vanaf nu gaat zijn maar dit was een leerzame oefening voor ons allen. Desondanks denken we dat we klaar zijn om met veel enthousiasme te gaan beginnen in de komende periode als beginnende assistent baantrainers.

 

Groetjes Valerie, Damian en de andere assistent baantrainers.

 

---------------

 Wist je dat ....

  • De jeugdcommissie a.s. woensdagavond (9 september) om 19:00 uur een informatieavond houdt voor alle ouders van competitiespelende jeugdleden. Vrije inloop! Er zal wat uitleg zijn over de jeugdcompetitie en alle vragen van ouders zullen beantwoord worden. Uiteraard worden de Corona maatregelen in acht genomen.
  • Vele handen nog steeds licht werk maken! Zoals Huub en Pernille, die vrijwillig de registratie voor hun rekening hebben genomen op woensdag- en vrijdagavond.


Copyright © 2020 Badmintonclub Oosterhout, All rights reserved.

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.