Badmintonclub Oosterhout

BBQ 6 juli

Seksuele intimidatie is iets waar je niet direct aan denkt. Je hoort ervan, leest verhalen op internet en de gebruikelijke roddels rondom dit onderwerp. Seksuele intimidatie is een beladen onderwerp en hier willen we binnen onze club verandering in brengen. Binnen onze club bespreekbaar maken en op de "agenda" zetten. Kijk hiervoor ook op de pagina Vertrouwenscontactpersoon.

Deze pagina met allerlei verwijzingen naar andere sites met waardevolle informatie is een eerste stap in dit proces. Een andere stap die al gemaakt is voorlichting en bespreken van dit onderdeel onder de begeleidersgroep. 

Al is de seksuele intimidatie voor jou nog zo klein, nodig ik je uit om contact op te nemen met je:

  • begeleider
  • een bestuurslid
  • schooldecaan
  • of bellen naar het meldpunt van de NOC NSF - 0900 2022590. De hulplijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Het nummer is 0900 - 202 55 90 (€ 0,10 per minuut).

Binnen BCO hebben wij een tweetal vertrouwenspersonen.

Heb je vragen, als sporter, ouder of begeleider dan nodig ik je uit om contact met ons op te nemen.

MEER INFORMATIE

De website van NOC NSF heeft veel en uitgebreide informatie over seksuele intimidatie in de sport. Deze info is voor club, ouder, trainer, sporter, jongeren en volwassen. Alles geschreven en bekeken vanuit die doelgroepen.