Badmintonclub Oosterhout

Vrijdag 14 juni, Ouder-kind toernooi (19:00 uur) & Hussel toernooi (circa 20:30 uur)

 

Mooi, je bent lid geworden en op zoek naar meer informatie. Dit is de startplaats om je eerste info te scoren. De eerste info die je op weg helpen binnen BCO. 

Als eerste

  1. Als het goed is heb je inloggegevens voor jouw nieuwe BCO account ontvangen. Het is belangrijk om in te loggen op de website, en jouw wachtwoord te veranderen naar iets dat je makkelijker kunt onthouden. Als je bent ingelogd zal er meer informatie toegankelijk voor je worden op de website (bijv. de gegevens voor de ALV). Sommige informatie is alleen voor leden beschikbaar.
  2. Lees het gedeelte onder "Vereniging" en "Leden" op onze website. Hier staat heel veel relevante informatie. Ook het regelmatig bekijken van de kalender voorkomt dat je een keer voor een dichte deur komt te staan. Zeker met slecht weer.
  3. Je gaat onze nieuwsbrief ontvangen op het email adres van jouw BCO account. Indien je de nieuwsbrief liever op een ander email adres ontvangt kun je op de website het email adres van je BCO account wijzigen.
  4. Als je wilt kun je je ook aanmelden op de Facebook pagina, Vergeet niet te "liken"!

Communicatie

Wij verwachten van onze leden dat ze zelf de informatie halen. Wij proberen de info zo goed mogelijk te geven en op een zo eenvoudig mogelijke manier. Binnen BCO proberen we zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Bij de jeugd maken we hier een uitzondering. Als er  toestemming nodig is of inschrijvingen gaat dit meestal met papieren formulieren.