Wij als jeugdcommissie en jeugdtrainers willen op vrijdagavond 5 november a.s. voor jullie allemaal, dus zeker ouders en onze jeugdspelers uitnodigen voor het traditionele OUDER/KIND toernooi.

Hier vind je meer informatie en kun je jezelf aanmelden. Met het oog op de organisatie, graag aanmelden vòòr 30 oktober a.s.!

Laat jezelf zien als betrokken lid van BCO en help mee een mooie toekomst voor BCO te bouwen. De ALV is bij uitstek zo'n moment om dat te doen. We hopen dan ook veel leden te zien op de ALV, in de kantine. Inloop vanaf 19:50 uur. Bij binnenkomst van de kantine zal een verplichte CoronaCheck plaatsvinden. Zonder geldige QR code helaas geen toegang.

Het Huis van BCO gaat weer open vanaf 1 oktober.

Goed nieuws voor iedereen die gebruik wil maken van onze kantine. Nu de 1,5 meter regel is verdwenen kunnen wij zonder te veel extra maatregelen weer de deuren openen. We houden ons wel aan de regels zoals voorgeschreven, en daarvan verwachten we dat iedereen ze zal respecteren.

De voorwaarden waaronder je het huis mag bezoeken zijn de volgende:

 

A.s. zaterdag (18 september) begint de regio- en jeugdcompetitie weer. We willen alle competitiespelers nog even herinneren aan de nog altijd geldende Corona maatregelen. Samenvattend: Houd buiten de baan 1,5 meter afstand, de kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, maar ook daar dient 1.5 meter afstand gehouden te worden.

 
BCO is op zeer korte termijn op zoek naar een projectleider voor de Grote Clubactie. 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas van BCO, dus dat is zeker de moeite waard. Er is wel haast bij, want de start is al op 18 september!

Vanwege de Corona beperkingen (niet kunnen spelen of onder beperkingen) heeft BCO Oosterhout haar leden nog geen contributie in rekening gebracht voor de maanden in 2021.

Vanuit het bestuur is besloten dat we vanaf volgend seizoen pas weer over gaan op het innen van de maandelijkse contributie zoals deze was voor de Corona crisis.

Dit betekent concreet dat in de 4e week van de maand september 2021 en volgend, er weer maandelijks contributie via de automatische incasso gaat plaatsvinden.

Met vriendelijke groeten,

Rudy Maas (BCO ledenadministratie).

Anders dan vorige jaren, starten we vóór einde zomervakantie met de reguliere speelavonden. We hopen hiermee aan de wens van velen tegemoet te komen om tijdens de zomerperiode dóór te kunnen spelen. Het personeel van de sporthal opent speciaal voor BCO de deuren, dus laat zien dat we dit waarderen door lekker te komen badmintonnen.

Belangrijke verandering voor komend seizoen is de invulling van de woensdag als vrije speelavond voor Senioren:

  • Alle banen zijn vrij ter beschikking en voorlopig hoeft er niet afgehangen te worden, tenzij grote drukte dit opnieuw noodzakelijk maakt. Dit betekent ook er op woensdagavond geen baanindeling meer is voor banen voor veren of nylon spelers. Alle spelers mogen op alle banen spelen.
  • Met slechts één uitzondering dat er 1 baan gereserveerd wordt voor training van beginners en nieuwe recreatie leden.
  • Training van alle andere senioren groepen, zowel veren als nylon, vindt plaats op maandag of vrijdag. De trainingsindeling voor jeugdleden en de senioren competitiespelers staat inmiddels op de website en is aan de deelnemers verstuurd.  Bericht over de startdatum en de indeling van de overige trainingen volgt zo spoedig mogelijk.

Graag tot ziens vanaf 23 augustus!

Namens het bestuur,

Annerieke de Kooter