Badmintonclub Oosterhout

 

Op zaterdag 25 maart is het weer zover, dan worden er weer bijzonder mooie en spannende wedstrijden gespeeld om de Landstitel in de Eredivisie.

landskampioenschappen 2023

Hier gaan we bijzonder mooie en spannende wedstrijden zien…WIE GAAT ER MET ONS MEE??

Joost van der Velden heeft tijdens de clubkampioenschappen foto's gemaakt. Hartelijk dank Joost!

Als je inlogt, krijg je een "Foto's" menu. Hieronder vind je alle foto's en kun je eventueel de door jou gewenste foto downloaden.

Al ruim voor het einde van hun competitie was het team U15 niet meer in te halen. Maar op 12 februari j.l. was het dan ook officieel na een winst van 6-2 op Alouette in Best.

Complimenten aan het team, bestaande uit Justin, Jens, Roan, Stef en Bauke. En niet te vergeten de waardevolle bijdrage als team manager & coach de vader van Justin, dank daarvoor!

In de najaars ALV is het bestuur verzocht om nog eens goed te kijken naar de selectie van een leverancier voor (club)kleding en eventueel ander materiaal voor BCO. Op dit moment levert Leba onze clubkleding, en is KW Flex regelmatig bij BCO te vinden voor andere materialen. Als bestuur willen we opnieuw evalueren of dit de beste keuzes zijn.

Hiervoor zoeken we hulp! We zoeken 1 of 2 vrijwilligers die willen meedenken wat de criteria moeten zijn op basis van waarvan we als BCO een kleding en materiaal leverancier willen kiezen.

Zoals aangekondigd op de ALV heeft Annerieke heeft besloten te stoppen als secretaris van BCO. In meer dan 10 jaar bestuur heeft Annerieke veel voor BCO gedaan. Zoals het digitaliseren administratie en de financiële inrichting van de BCO boekhouding samen met de penningmeester. Het is voor het BCO bestuur een groot gemis.

 

De competitie van dit seizoen is nog niet afgelopen, en toch moet BCO binnenkort alweer de teams voor volgend seizoen doorgeven aan Badminton Nederland. We moedigen al onze leden aan om zich in te schrijven.

Alle benodigde informatie, en het digitale inschrijfformulier, vind je op de website. Je moet hiervoor wel even inloggen.

 

Eindelijk kunnen we dit jaar weer de clubkampioenschappen organiseren! Dit is helaas 3 jaar niet mogelijk geweest vanwege de Corona pandemie. Op zaterdag 4 en zondag 5 maart staat dit gezellige toernooi weer op de planning. Natuurlijk kunnen alle leden deelnemen aan dit toernooi: jeugdspelers, beginners, recreatiespelers en (veren) competitiespelers. De inschrijving opent 15 januari en sluit 5 februari. Lees verder voor de belangrijkste info.