Badmintonclub Oosterhout

ALV donderdag 21 april, aanvang 20:00 uur.

 

De midweek competitie van dit seizoen is nog niet afgelopen, en toch is BCO alweer bezig om de teams voor volgend jaar samen te stellen. We hebben gemerkt dat een aantal leden die willen meedoen aan de midweek competitie van volgend seizoen, zich niet tijdig hebben ingeschreven.

inschrijven

Vandaar dat we iedereen nog een kans geven, om alsnog in te schrijven voor de midweek competitie.

Laat jezelf zien als betrokken lid van BCO en help mee een mooie toekomst voor BCO te bouwen. De ALV is bij uitstek zo'n moment om dat te doen. We hopen dan ook veel leden te zien op de ALV, in de kantine. Inloop vanaf 19:50 uur.

Luuk Vingerhoed, lid van BCO Team 5 en lid van de Nederlandse Jeugdselectie (U17) heeft opnieuw een eervolle uitnodiging ontvangen om Nederland te vertegenwoordigen in het Six Nations toernooi op Papendal van 13 t/m 18 april a.s.

Clemens Wortel,
voorzitter Jeugdcommissie BCO.

Na alle Corona maatregelen is het ook weer eens tijd om als BCO wat feestjes te vieren voor AL ONZE LEDEN!

Comeptitie afsluiting april 2022 klein

Zo zullen we als eerste de competitie afsluitings feestjes weer oppakken. Op zaterdag 2 april, van 16:00 tot 20:00 uur zijn alle leden uitgenodigd om naar het huis van BCO te komen.We zullen dan de afsluiting van de bondscompetitie voor de jeugd en senioren vieren.

Op woensdag 23 februari j.l. won ons jeugdteam BCO J3 hun uitwedstrijd in Veldhoven met 7-1. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn ze niet meer in te halen en zijn dus (bijna) officieel kampioen!

kampioen

 

Beste Leden,

Zoals bekend mag de horeca weer langer open, dus ook ons ”Huis van BCO“ kan weer open.

kantine

Alle mogelijke dagen dat de kantine open kan, staan hier.

De competitie van dit seizoen is nog niet afgelopen, en toch moet BCO binnenkort alweer de teams voor volgend seizoen doorgeven aan Badminton Nederland. We moedigen al onze leden aan om zich in te schrijven. 

inschrijven