Badmintonclub Oosterhout

Pubquiz, 25 februari 16:00 uur

Afsluiting bondscompetitie senioren, 2 maart 19:30 uur

Ook dit jaar kunnen we weer een clubkampioenschappen organiseren. Op zaterdag 13 en zondag 14 april staat dit gezellige toernooi weer op de planning. Natuurlijk kunnen alle leden deelnemen aan dit toernooi: jeugdspelers, beginners, recreatiespelers en (veren) competitiespelers. De inschrijving opent 23 februari en sluit 14 maart.

Op zaterdag avond 16 maart a.s. van 19-21.30 uur in het “Huis van BCO”  wordt de competitie voor de ( kleine) jeugd op een plezierige wijze wordt afgesloten.

We zoeken 1 of 2 ervaren bakkers voor in de keuken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Hier een bericht over ons huis van BCO. We zoeken steeds naar nieuwe uitdagingen om het club gevoel verder te laten gaan dan alleen te spelen in de zaal. Een activiteit buiten de sport, zoals een pubquiz. Op zondag 25 februari is er weer een pubquiz voor alle leden en familie. We luisteren naar de leden en starten nu om 16:00. Schrijf je in door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of een whatsapp bericht aan Walter.

Hierbij een korte update omtrent de (voorlopige) planning aangaande de sluiting van de hal.

Voorlopige planning:

  • In oktober 2024 wordt gestart met de (sloop)werkzaamheden.
  • Vanaf maandag 25 november 2024 wordt de sporthal tijdelijk voor gebruikers gesloten.
  • Streefdatum openging maandag 11 augustus 2025.

We zijn met z'n allen het nieuwe jaar inmiddels weer voorspoedig begonnen! Het is fijn om iedereen weer wekelijks in de zaal te zien. Misschien is er ook nog ruimte voor een extra goed voornemen?

tegeltje opgeruimd staat netjes original 1

Het senioren bondscompetitieseizoen zit er (bijna) op. Nog her en der moet een inhaalwedstrijd gespeeld worden. Maar we kunnen terug gaan kijken op een intensief seizoen.

Dat willen we samen met jullie doen op zaterdag 2 maart. We openen de deuren om 19:30 uur.

Het bestuur is volop bezig met het vinden van een sporthal (of hallen) waar we volgend jaar badminton kunnen spelen, als sporthal Arkendonk verbouwd gaat worden. We zijn in gesprek met beheerders van sporthallen in Oosterhout, en verschillende buurgemeenten.

zoektocht