Badmintonclub Oosterhout

Zo badmintont BCO in coronatijd!

In de persconferentie van 8 maart jl. is aangekondigd dat de huidige lockdown verlengd gaat worden. De sporthallen dienen gesloten te blijven. Dit houdt in dat alle speelavonden en jeugdtrainingsavonden in deze periode komen te vervallen.

Beste Badmintonners,

Hopelijk gaat het goed met jullie en zorgen jullie dat jullie fit blijven! Want helaas; ook na de persconferentie van 8 maart nog geen perspectief op het hervatten van de badmintonsport.

Echter, ondanks dat het momenteel nog ver weg lijkt is de TC alweer begonnen met de organisatie van het seizoen 2021-2022. Startend met het regelen van de inschrijvingen voor het komende competitieseizoen. Op dit moment moeten we er vanuit gaan dat deze normaal start en volgens de normale wijze gespeeld gaat worden.

netrand

We roepen alle jeugd- en seniorenleden die weekend competitie willen spelen op zich vóór 28 maart in te schrijven via onze website!!! De inschrijving voor seniorenleden die willen meedoen aan de midweek competitie (recreatie) volgt later.

 

Beste Leden,

Helaas kan er op dit moment weinig perspectief geboden worden om op korte termijn weer te gaan badmintonnen. Met elkaar zullen we er eerst voor moeten zorgen dat we het virus onder controle krijgen. Vanuit dit oogpunt willen wij twee mededelingen doen over de competitie en de contributie:

 

spaarvarken

Op het moment van dit schrijven hebben wij onze 3e bootcamp achter de rug. Met een steeds groter wordende groep vanuit het jeugdbestand van BCO.

bootcampNa de zo succesvolle bootcamps in de zomer, wilden wij als Jeugdcommissie graag opnieuw gehoor geven aan de behoefte onder onze jeugd en hun ouders, om weer gezamenlijke activiteiten te beleven. Zeker nu, omdat het nog ongewis is wanneer de binnen trainingen in “de Arkendonk” weer kunnen gaan plaats vinden.
 

De website heeft een metamorfose ondergaan. Na een aantal jaren dezelfde uitstraling te hebben gehad, werd het tijd voor een moderner jasje.

Net als miljoenen Nederlanders hebben wij als bestuur maandag jl. de toespraak van Mark Rutte beleefd. Met een boodschap die er niet om loog.
Kortom, voorlopig geen speelavonden of even een praatje met elkaar, op 1,5 meter afstand. Ondanks al die beperkende maatregelen kunnen we toch naar buiten en heeft deze strenge lockdown zo zijn eigen inkleuring.

Vandaag bereikte ons als bestuur het trieste bericht van het overlijden van Henk Ooms, al enige tijd geleden.

bco logo

 

 

 

BC Oosterhout | 15 december 2020

 

 

Beste BCO’ers

In deze nieuwsbrief komen een aantal punten naar voren: Een nieuwe corona update, de ALV, een oproep van het huis van BCO en tot slot Kerst en Oud & Nieuw.