Badmintonclub Oosterhout

Pubquiz - 20 oktober

ALV - 26 oktober

In augustus hebben de Europese jeugd kampioenschappen plaats gevonden in Litouwen. Hierbij zijn onze eigen Luuk Vingerhoed en Dion Hoegen uitgekomen voor het Nederlands team.

Luuk en Dion EK 2023

Pubquiz 20 oktober 19:30 uur in het "Huis van BCO".

De ALV zal plaatsvinden op donderdag 26 oktober om 19:30 uur, in het "Huis van BCO".

De clubkampioenschappen worden gehouden op 13 en 14 april 2024.

Dit jaar zal BCO weer gastheer zijn voor de RSK, die gehouden gaan worden op 25 en 26 november 2023.

Als afsluiting van het trainingsseizoen 2022-2023 van onze jeugd vond op zaterdag 8 juli de “Biesbosch Challenge “plaats. Samen met het begeleidingsteam bestaande uit Rian, Miranda, Floris, Anthony, Rob en Kees voeren wij met schipper Jan Reuser vanuit de haven in Raamsdonksveer met ruim 20 jongeren naar de overkant.

Onze eigen Sophie, Amber en Bram hebben de 80 van de Langstraat gelopen. Dit is een wandel evenement waarbij je zoals de naam al zegt 80km gaat wandelen.

80 van de langstraat

Beste BCO-ers, 14 juli is de laatste speeldag van het seizoen.

Het “huis van BCO” is ook geopend, en houdt het OPPERDEPOP thema. Dit houdt in dat de drankjes tegen een gereduceerd bedrag verkocht worden en OP is OP, zodat we het nieuwe seizoen weer met verse voorraad kunnen starten.

Hoi allemaal, even wat nieuwtjes,

Biesbosch Challenge op 8 juli a.s.

De voorbereidingen zijn in volle gang. We varen vanuit Raamsdonkveer met schipper Jan Reuser, geboren op de plek in de Biesbosch waar we aan wal gaan, met zijn boot de “Zuidwaarts”, over de Donge en de Amer naar de overkant. Het Begeleidingsteam zorgt voor de lunch en over de rest van de middag horen en lezen jullie later wel!

Diploma uitreiking 5 juli a.s.

Op woensdagavond 5 juli, na afloop van de jeugdtraining, krijgen de allerjongste BCO ers hun eerste badminton diploma uitgereikt in de kantine, het “Huis van BCO”. Hun jeugdtrainers, Lotte, Rene en Ron zijn nu al trots op hen!

Afsluiting jeugdtrainingen seizoen 2022-2023.

Op 12 juli a.s. sluiten we de jeugdtrainingen op een gezellige wijze af in de kantine, het “Huis van BCO”.

Waarom willen wij iedereen bij BCO laten bootcampen of in ons Nederlands buiten trainen?

Bootcampen is gewoon GOED voor jou!! Iedere keer als je dit doet doe je aan spieropbouw en voel je jezelf na afloop duidelijk beter en fitter!!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan samen voor meerdere gezellige zondagochtenden!!!

16 -23 en 30 juli, 6-13-20 en 27 augustus

Locatie hetzelfde als voorheen!!

Pannenkoekenhuis "De Hannebroeck" Hoevestraat 12, 4903 RR Oosterhout