Badmintonclub Oosterhout

 Algemene ledenvergadering

 Donderdag 8 december 20:00 uur

Een ongelofelijk prestatie van BCO op de Brabantse Kampioenschappen dit jaar. In de gemengd dubbel finales stonden in 3 van de 4 finale wedstrijden zelfs alléén maar BCO'ers op de baan! En zo werden Sander, Sanne, Mischa, Joyce, Stijn en Valerie gemengd dubbel kampioen 2022. Van harte proficiat, een fantastische prestatie!

kampioen1

En dat is nog niet alles, want in de dubbels wisten Sophie, Inge, Ben en Eric-Jan ook het kampioenschap te behalen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, werden Stijn, Dion en Luuk ook nog eens kampioen in de heren enkels. Gefeliciteerd kampioenen! Ongelofelijk mooi hoe jullie BCO op de kaart hebben gezet.

Hoi Jeugd en Ouders,

BCO Oliebollentoernooi

Willen jullie alvast in jullie agenda vermelden dat er op vrijdagavond 23 december a.s weer het traditionele Oliebollen toernooi van BCO gaat plaats vinden. En wel van 19 uur tot 21 uur.

Jullie hebben het wellicht al gehoord, vanaf maart start de BraVo competitie! Iedereen in de leeftijd tot 18 jaar mag meedoen aan deze korte competitie, mits hij of zijn geen senioren competitie speelt. Meedoen is belangrijker dan winnen en sportiviteit is belangrijker dan presteren.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier (wel even inloggen).

Na 2 jaar afwezigheid zijn de Brabantse kampioenschappen dit jaar terug! Op 26 en 27 november 2022 zal er in sporthal de Huif in Bavel worden gestreden om de titel Brabants Kampioen 2022.

Vanaf heden zijn de inschrijvingen geopend tot zondag 13 november 2022 om 23:59 uur.

De ALV staat gepland voor donderdag 8 december 2022, om 20:00 uur, in de kantine van de sporthal. Ontvangst vanaf 19:50 uur. 

hamer

Ook jouw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd door het bestuur. Zonder de mening van onze leden is het onmogelijk om van BCO een goede club voor iedereen te maken en te behouden.

Dus, noteer deze datum alvast in je agenda en tot ziens in de kantine!

Met trots kan het bestuur bekend maken dat er een aantal nieuwe vrijwilligers zijn opgestaan! Esther van Dongen is al begonnen om de recreatiecommissie nieuw leven in te blazen, o.a. met een zeer geslaagd husseltoernooi eind vorig seizoen. Op de komende ALV zal Esther worden voorgedragen als voorzitter van de recreatiecommissie.

Naast Esther zijn ook John Pijpers en Sander van der Waal van Dijk afgelopen zomer al gestart met activiteiten voor de recreatiecommissie.

grote clubactie Dit jaar is de Grote Clubactie in een nieuw jasje gestoken. In die zin dat de loten verkocht kunnen worden via een eigentijdse barcode. Drie weken geleden is Kees hoogst persoonlijk op de fiets naar het centrale kantoor in Tilburg gefietst om een doos op te halen. En heeft vrijdag  23 september aan onze jeugd tekst en uitleg gegeven. Waarbij het belang benadrukt werd van de verkoop van deze loten voor het financiële huishoud boekje van BCO.