Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Op het moment van dit schrijven hebben wij onze 3e bootcamp achter de rug. Met een steeds groter wordende groep vanuit het jeugdbestand van BCO.

bootcampNa de zo succesvolle bootcamps in de zomer, wilden wij als Jeugdcommissie graag opnieuw gehoor geven aan de behoefte onder onze jeugd en hun ouders, om weer gezamenlijke activiteiten te beleven. Zeker nu, omdat het nog ongewis is wanneer de binnen trainingen in “de Arkendonk” weer kunnen gaan plaats vinden.
 

Het standaard stramien, aankomst op de drukke parkeerplaats bij het bekende pannenkoekenhuis aan de Hoevenseweg in Oosterhout, briefing, aanwezigheid check, wandelen naar onze vaste plek en dan ruim een uur pittig aan de slag met allerlei loop en spelvormen. Dikwijls onder grote belangstelling van trimmers, wandelaars, honden, mountainbikers en ouders! Als het op zaterdag ochtend droog is en er voldoende belangstelling is, willen we deze belangrijke activiteit in stand houden. Want het geeft ons ook als begeleiders geweldig veel energie om te ervaren hoe die gasten bezig zijn.
Nieuwsgierig? Kijk op de facebook pagina van BCO naar de sfeerbeelden!

Namens de Jeugdcommissie,
Clemens Wortel.