Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Beste Badmintonners,

Hopelijk gaat het goed met jullie en zorgen jullie dat jullie fit blijven! Want helaas; ook na de persconferentie van 8 maart nog geen perspectief op het hervatten van de badmintonsport.

Echter, ondanks dat het momenteel nog ver weg lijkt is de TC alweer begonnen met de organisatie van het seizoen 2021-2022. Startend met het regelen van de inschrijvingen voor het komende competitieseizoen. Op dit moment moeten we er vanuit gaan dat deze normaal start en volgens de normale wijze gespeeld gaat worden.

netrand

We roepen alle jeugd- en seniorenleden die weekend competitie willen spelen op zich vóór 28 maart in te schrijven via onze website!!! De inschrijving voor seniorenleden die willen meedoen aan de midweek competitie (recreatie) volgt later.

 

Je kunt je inschrijven voor de volgende onderdelen:

Voor de jeugd- en seniorencompetitie geldt dat wanneer je inschrijft dit bindend is en je dus niet kan stoppen voordat het nieuwe competitieseizoen geëindigd is (medio februari 2022). We vermelden dit expliciet omdat afgelopen seizoen veel wijzigingen op het laatste moment doorgevoerd moesten worden en er zelfs een team teruggetrokken is. Dit willen we voorkomen om onnodige kosten te besparen. Maar vooral ook om teleurstellingen bij kinderen te voorkomen, die door een keuze van een ander niet deel kunnen nemen.

Daarnaast willen we uiteraard iedereen wijzen op de regels voor competitiespelers zoals we die als BCO hanteren.

We hopen uiteraard dat iedereen zich vóór 28 maart inschrijft voor het nieuwe seizoen. Dit zodat we met een beetje geluk het avondje BCO weer op de agenda kunnen plaatsen!

 

Met vriendelijke groet,

Namens de TC,

Marc Verheijden