Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Beste seniorenleden,

Het bestuur van BCO heeft al langere tijd enkele wensen. Als eerste de wens om de woensdag als vrije speelavond in te zetten. Een avond zonder trainingen, of beperkt tot alleen voor beginners. Een avond waarop ieder senioren lid vrij kan spelen, waar gerouleerd wordt, waar nieuwe leden worden opgenomen en waar na afloop een drankje kan worden gedronken in de kantine. Dit alles om de saamhorigheid te vergroten en de mensen binnen BCO te leren kennen.

Vorig jaar hadden we tijdens de "zomerbadminton" periode ook vrije speelavonden, wat als erg positief werd ervaren. Uit de leden enquĂȘte komt ook duidelijk naar voren dat bij veel leden de wens leeft meer gezamenlijk te spelen, er minder onderscheid dient te zijn tussen de veren en recreatieve spelers en meer ruimte dient te worden gemaakt om vrij te spelen. Als bestuur gaan we proberen hier invulling aan te geven, maar elk lid zal zelf ook een bijdrage moeten leveren om dit te laten slagen. Daarom is in het bestuur besloten komend seizoen van de woensdag een vrije speelavond te maken. 

Aangezien de recreatie training niet langer op woensdag plaats kan vinden, bieden wij de recreanten de mogelijkheid voor een training op maandagavond of vrijdagavond. Hoe dit precies vorm zal worden gegeven, hangt af van de inschrijvingen. Pas daarna gaan we bepalen hoe de indeling en de trainingstijden van de groepen eruit komen te zien en welke trainer(s) hiervoor ingezet kunnen worden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om iedereen aantrekkelijke trainingen aan te bieden en proberen we bij de indeling zoveel mogelijk rekening te houden met jullie voorkeuren. 

Voor de start van het nieuwe seizoen ontvangen jullie meer informatie over de baanindelingen, de trainingsgroepen en de invulling van de woensdagavond. De start van het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op maandag 23 augustus 2021.

Namens het bestuur,
Marc Verheijden