Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Het Huis van BCO gaat weer open vanaf 1 oktober.

Goed nieuws voor iedereen die gebruik wil maken van onze kantine. Nu de 1,5 meter regel is verdwenen kunnen wij zonder te veel extra maatregelen weer de deuren openen. We houden ons wel aan de regels zoals voorgeschreven, en daarvan verwachten we dat iedereen ze zal respecteren.

De voorwaarden waaronder je het huis mag bezoeken zijn de volgende:

 

  1. Iedereen houdt zich aan de basis regels van het Corona beleid van de overheid.Bij klachten blijf je thuis, krijg je klachten ga dan meteen naar huis, was regelmatig je handen, schud geen handen.
  2. Iedereen die toegang wil tot de kantine moet een geldig Corona toegangsbewijs (CTB) tonen, hetzij via een QR code op zijn telefoon van de check app of op een officieel document van de rijksoverheid (een foto op je telefoon is niet geldig), beide in combinatie met een geldig Identiteitsbewijs. Wij hebben geen inloop/afhaal beleid omdat er uit kantine geen drank meegenomen mag worden naar de zaal, dus iedereen die de kantine binnen wil wordt gecontroleerd.
  3. Je wordt aan de ingang van de kantine gecontroleerd, de toiletten blijven vrij toegankelijk. Staat daar even niemand die je opvangt voor de controle, wacht dan even bij de ingang en roep even naar binnen dat je staat te wachten( vraag de aandacht).
  4. Heb je toegang loop dan zo min mogelijk uit en in de kantine.

Met deze vier regels hopen we voor iedereen veilig en gepast het Huis van BCO weer open te kunnen houden. Bij overtredingen van deze regels lopen we als vereniging kans op boetes en sluiting van de kantine. Daarom zullen de betreffende personen direct worden aangesproken op hun gedrag, zodat we ook open mogen blijven.

De instructies voor het draaien van kantinediensten zijn aangepast en gepubliceerd op de BCO site gepubliceerd en liggen in de kantine in een map.

De Kantine moet om 0:00 uur dicht zijn en er mogen dan geen bezoekers meer aanwezig zijn, daarom sluit de keuken om 23:15 uur en de bar om 23:30 uur.

De diensten worden altijd met 2 vrijwilligers gedaan (vanwege de CTB check). Zij moeten zich via de site van BCO inschrijven, hiervoor inloggen en vastleggen. LET OP! alleen dan is de kantine open. Het werkt net als toen je een baan reserveerde voor het mogen spelen tijdens de corona periode, maar dan bij de tab van “Huis van BCO”

Ad hoc acties op de avond zelf zijn niet meer toegestaan.

 

Tot in het Huis van BCO.

De kantine commissie
Namens het bestuur van BCO