Badmintonclub Oosterhout

Pubquiz - 20 oktober

ALV - 26 oktober

Hallo!

Op 2 september neem ik deel aan ‘Stelvio for Life’, een jaarlijks sportevenement waarbij deelnemers al fietsend of (hard)lopend de Stelviopas moeten beklimmen. De beklimming van de Stelvio (vanuit Bormio) kent een afstand van 21.1km, 37 haarspeldbochten en 1533 hoogtemeters. Als deelnemer wordt van mij gevraagd dat ik per hoogtemeter 1 euro aan sponsorgeld inzamel. Wil je mij helpen het bedrag van 1533,- euro bij elkaar te krijgen door mij te sponsoren (of ook om mij naar boven te zien ploeteren😅)?

De meeste kennen mij wel van naam of van gezicht (mijn foto hangt in de kantine 😉). Ondertussen loop ik alweer bijna 25 jaar rond bij BCO. Dat is bijna een zilveren jubileum! Dit is overigens niet dè reden dat ik dit stukje plaats, maar wellicht geeft het op deze manier wel een beetje een 'zilveren' randje.

De Stichting Stelvio for Life heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar een op de individuele patiënt toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel. De opbrengst gaat naar de Stichting Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT), een samenwerkingsverband van alle Nederlandse Academische Medische Centra en een groeiend aantal regionale ziekenhuizen.

Als je mij wat beter kent, zal het je misschien wel verbazen dat ik ervoor kies om te gaan fietsen (of uberhapt mee doe!). Want, mijn gemiddelde fiets ervaring van de afgelopen 15 jaar is namelijk iets van 1x per jaar op een zaterdagavond tijdens carnaval richting de stad... (terug ging meestal anders..). Met andere woorden, dit evenement is (zeker voor mij als amateur) een pittige uitdaging op z’n minst, waarbij de wetenschap dat je financieel steunt me ongetwijfeld gaat helpen om die te volbrengen.

Samen kunnen we ons inzetten voor een wereld zonder kanker en een verschil maken in het leven van vele mensen.

Doneren kan via mijn persoonlijke pagina.

Alvast bedankt en tot snel!

Met sportieve groet,

Roy van Loon.