Badmintonclub Oosterhout

ALV donderdag 16 mei 20:00 uur (inloop 19:30 uur)

 

Op maandagavond 15 april vond de laatste training voor de recreanten plaats onder deskundige leiding van Rob en Ad. Traditiegetrouw en op hun verzoek kwamen velen bijeen na de training in het huis van BCO.

Aldaar werd meteen beroep gedaan op de flexibiliteit van trainer Rob en de recreatiecommissie. In plaats van een toast op het laatste badmintonseizoen van Jan Kunenborg werd er geproost op een volgend seizoen; zijn medische keuring heeft een anders dan verwacht, positief resultaat gegeven. Hij maakt lachend een doorstart.

Jan en zijn collega-spelers mogen volgend seizoen gelukkig weer rekenen op de toewijding van Rob. Hij heeft na even aarzelen besloten dat hij zijn trainingsgroep nog niet wil loslaten.
En dan toch een afscheid… na jarenlange betrokkenheid bij onze vereniging in verschillende rollen legt Ad ook zijn laatste taak neer. Hij stopt met het training geven aan de gevorderde en midweekcompetitiespelers. Iedereen was altijd welkom bij de trainingen van Ad en kon rekenen op een flinke opwarming, afwisselende oefeningen en ‘coaching on the job’. Ook tijdens vele wedstrijden van de midweekcompetitieteams was hij aanwezig om aan te moedigen en uiteraard te voorzien in tips. Ad heeft gedeeld dat het maken van deze keuze niet gemakkelijk was. Gelukkig krijgt hij, samen met zijn partner, er kostbare tijd voor terug die zij veelal reizend gaan doorbrengen. Tussen het reizen door is er volgens Ad nog steeds tijd voor aanmoediging, invallen voor zijn collega-trainers en opvolger en een drankje in het huis van BCO. Dus geen écht afscheid maar een tot ziens, Ad!

Proost op/met Rob en Ad namens alle spelers, ook Jan, uit de trainingsgroepen en de recreatiecommissie