Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

We zijn als BCO erg blij dat je lid bent. Want zonder leden, geen BCO. Het afgelopen jaar hebben we elkaar door de corona maatregelen helaas wat minder vaak kunnen zien. Extra reden om met elkaar in contact te blijven en te kijken wat we kunnen verbeteren voor als we straks weer kunnen gaan spelen.

netrand

Om meer inzicht te krijgen in de tevredenheid, wensen en ideeën van onze leden hebben we een BCO ledenenquête opgesteld*. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en je helpt er BCO en jezelf mee. Doen dus!

 

 

Klik op de link om de vragenlijst te starten:

Naar de vragenlijst

 

Een paar aandachtspuntjes vooraf:

  • Voor het invullen van de vragenlijst dien je in te loggen met je BCO account. Heb je dat nog niet eerder gedaan? Gebruik dan het eerder per mail ontvangen wachtwoord, of kies voor ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord in te stellen. Voor de gebruikersnaam kun je het email adres invullen waarop je deze nieuwsbrief hebt ontvangen.
  • De vragenlijst is zowel voor (ouders van) jeugdleden als senior leden. Als ouder van een (jong) jeugdlid kun je de vragenlijst voor of samen met je kind invullen. Oudere jeugdleden kunnen zelf de vragenlijst invullen.
  • Het zou kunnen dat we naar aanleiding van de gegeven antwoorden met jou of een groepje leden ergens verder over willen praten. Daarom is de vragenlijst niet anoniem. Bestuursleden en de direct bij deze enquête betrokken leden, kunnen zien wie welke antwoorden gegeven heeft. Uiteraard wordt hier vertrouwelijk mee omgegaan en worden in communicatie over de resultaten leden nooit bij naam genoemd. 
  • Voel je vrij om je mening en ideeën eerlijk te delen. Alles mag gezegd worden, uiteraard wel met respect voor elkaar. 
  • Door de coronamaatregelen zijn zaken de afgelopen periode anders dan normaal. Omdat het om een tijdelijke situatie gaat, vragen we je de vragenlijst in te vullen vanuit de REGULIERE situatie, dus zoals vóór maart 2020.

Mis je iets, kom je er niet uit en of heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van het invullen van de enquête, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast bedankt voor je tijd!

 

Met sportieve groet,
het BCO bestuur

 

 

* Voor het opstellen, de (technische) uitvoering en analyse van de enquête is een BCO Ledenenquête-team samengesteld, bestaande uit Marc Verheijden, Annerieke de Kooter, Bas Bergevoet en Joyce van Ham.