Het huis van BCO

Het Huis van BCO is een plek waar een ieder van ons zich thuis voelt.

Voor napraten, een hapje en drankje of gewoon een vergadering.

 

Kantine Commissie

Het cocktail trio staat voor u klaar

Walter Rijnders

Walter Rijnders

Voorzitter

Als inspirator en lid van BCO sta ik in voor de kantine als ontmoetingsplek, verbindingsfactor en gewoon gezelligheid. Ik speel mijn spelletje en drink graag na afloop een drankje in de kantine.

 

Ruud van Gijzen

Ruud van Gijzen

Natuurlijk heb ik me als rasechte BCO-er laten strikken voor deze functie. In feite was daar niet veel voor nodig omdat ik ook de meerdere voordelen van onze eigen BCO kantine zie en zie zitten.

 

Bart Jan Botterman

Bart Jan Botterman

Planner en communicatie

Ik vind het mooi om te zien als BCO-ers achter de bar staan, een eigen BCO plek hebben. Ik wil er van alles aan doen omdat een succes te maken. Een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, een plek om je thuis te voelen en een plek voor verbinding.

 

"Samen kunnen we het maken"

- Bob de Bouwer

kantine welkom In het huis van BCO heten wij graag een ieder welkom. Wij streven ernaar dat iedereen zich er prettig voelt en langs komt voor een kopje thee, koffie of gewoon een lekker biertje.
Keuvelen doen we graag, onze vrijwilligers staan graag voor jou klaar.

 

Hieronder staat allerlei informatie, en dat is nog niet alles. Wel kun jezelf wel regels of kleinere zaken bedenken als je jezelf verplaatst in de geest van wat hier beschreven staat. Heb je vragen? Neem contact op met kantine@bcoosterhout.nl