Badmintonclub Oosterhout

Vanaf 28 november zijn alle trainingen en speelavonden afgelast

i.v.m. geldende Corona maatregelen.

Beste leden,

De andere wens die leeft bij het BCO bestuur, is het centraliseren van al onze inschrijvingen. In het verleden liep dit via diverse kanalen binnen de club. Omdat dit niet meer van deze tijd is, AVG technisch steeds lastiger wordt en het bij uitval lastig is alle informatie te verzamelen, zullen we vanaf nu de inschrijvingen alleen nog via de website laten plaatsvinden. De data hiervan zijn goed beveiligd, conform de laatste wet- en regelgeving. Houd daarom de nieuwsbrieven in de toekomst goed in de gaten, zodat je deze inschrijvingen niet mist. Een online inschrijving is altijd individueel, maar met ruimte om je voorkeuren aan te geven waar dit gevraagd wordt. 

trainers clipart 18

Belangrijk om te vermelden is dat we bij inschrijving uit gaan van een minimale opkomst van 80% tijdens de trainingen, omdat de ervaring leert dat een te lage opkomst van leden tijdens trainingen tot frustratie bij medespelers en trainers leidt. Er is immers beperkte ruimte en tijd en we willen de beschikbare banen optimaal benutten.

Uitzondering: De spelers die in aanmerking komen voor de beginnersgroep op woensdagavond (1 baan) zullen persoonlijk worden uitgenodigd en hoeven zich niet in te schrijven voor de training.

Alle overige senioren leden die komend seizoen training wensen. dienen zich via deze link in te schrijven. Aangezien het nieuwe seizoen spoedig begint sluit de inschrijving op 10 juli aanstaande. 

Namens het bestuur,
Marc Verheijden