Badmintonclub Oosterhout

Website wordt ge-update, mogelijke werken niet alle pagina's

Clubkampioenschappen, 13 en 14 april

Waarom willen wij iedereen bij BCO laten bootcampen of in ons Nederlands buiten trainen?

Bootcampen is gewoon GOED voor jou!! Iedere keer als je dit doet doe je aan spieropbouw en voel je jezelf na afloop duidelijk beter en fitter!!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan samen voor meerdere gezellige zondagochtenden!!!

16 -23 en 30 juli, 6-13-20 en 27 augustus

Locatie hetzelfde als voorheen!!

Pannenkoekenhuis "De Hannebroeck" Hoevestraat 12, 4903 RR Oosterhout

In het nieuwe seizoen willen wij de fitste spelers hebben!! Bewezen is dat bij sporten zoals bootcampen er in die grijze cellen een stofje vrij komt dat endorfine heet en lijkt op een gelukshormoon waardoor je jezelf vrolijker en relaxter voelt. Door het bootcampen er snellere verbindingen tot stand komen tussen je neurotransmitters (grijze cellen) waardoor je sneller reageert. Door te bootcampen makkelijker je streefgewicht behoud of behaald. Je sterkere botten,spieren en pezen krijgt waardoor je minder makkelijk een blessure oploopt.

En het allermooiste .. je gaat er nog beter van badmintonnen ook!!

Het is niet alleen voor onze jeugd maar zeker ook voor al onze senioren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of je wel of niet mee wil doen. Wij willen het weten!!

 

Groet, en zoals jullie weten wij hebben er zin in

Clemens en Kees