Badmintonclub Oosterhout

Vrijdag 14 juni, Ouder-kind toernooi (19:00 uur) & Hussel toernooi (circa 20:30 uur)

 

Als afsluiting van het trainingsseizoen 2022-2023 van onze jeugd vond op zaterdag 8 juli de “Biesbosch Challenge “plaats. Samen met het begeleidingsteam bestaande uit Rian, Miranda, Floris, Anthony, Rob en Kees voeren wij met schipper Jan Reuser vanuit de haven in Raamsdonksveer met ruim 20 jongeren naar de overkant.

Daar werden de herinnering T-shirts ( “Biesbosch dag 8/7 2023”) stevig gesponsord door KW Flex, uitgereikt, werd een picknick georganiseerd en werden de eerste air badminton spelletjes gespeeld. Ondank de warmte werd een stevige wandeling gemaakt, via het “Witte Huis” naar het befaamde Sint Jans bruggetje. Drinkpauze en terug. Op de plek van aankomst vonden er stoere touwtrekwedstrijden plaats, werden bootcamp spelletjes uitgevoerd en opnieuw air badminton gespeeld. Maar veel jeugd trok zich, terecht, terug in de schaduw.

Gelukkig kon schipper Jan Reuser ons wat eerder ophalen en vonden we verkoeling op het water. In optocht naar de Eeterij “De Driesprong” voor de afsluitende maaltijd, een frietje met snack en een drankje. Terug naar de parkeerplaats bij het Dongemond College waar de ouders onze jeugd ophaalden. Ondanks de warmte toch een geslaagde dag. Vanaf deze plaats grote dank aan het begeleidingsteam dat hun vrije zaterdag heeft opgeofferd om onze jeugd een leuke dag te bezorgen. Maar zeker ook om hen weer veilig thuis te brengen.

En jeugd…. We hebben van jullie genoten!

Namens het Begeleidingsteam,

Clemens Wortel